Κρατερός Κατσούλης: Μιλάει για πρώτη φορά "ανοιχτά" για το πρόβλημα υγείας του

Τι του είχε συμβεί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κρατερός Κατσούλης: Μιλάει για πρώτη φορά

O Κρατερός Κατσούλης μιλάει για πρώτη φορά "ανοιχτά" για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του και εξηγεί τι του συνέβη. Ο παρουσιαστής δεν δίστασε ούτε λεπτό και τα αποκάλυψε όλα!

Καλεσμένος στο "The Dot", ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε χωρίς ενδοιασμούς για τα πάντα και αποκάλυψε αναλυτικά τι του είχε συμβεί πριν δυο χρόνια και τι ήταν αυτό που "τρόμαξε". Αποκάλυψε μάλιστα ότι η περιπέτεια της υγείας του, του άλλαξε τη ζωή κι έπρεπε να κάνει 6 μήνες αποθεραπεία για να μπορέσει να ξαναπερπατήσει.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Είχα πάρα πολύ χρόνο να σκεφτώ. Εκεί έκανα απολογισμό για 2-3 ζωές μαζεμένες . Αναθεώρησα πολλά πράγματα, άλλαξα νοοτροπία σε κάμποσα πράγματα και ακόμα μαθαίνω να διαχειρίζομαι πράγματα που θα έπρεπε να έχω αλλάξει που ακόμα δεν έχω καταφέρει…Μούδιασε η μια μου πλευρά μέσα σε μισή ώρα. Ήμουν στο γήπεδο εκείνη την ώρα και μετά πήγα στο θέατρο κι απλά δεν μπορούσα να κουνήσω το πόδι μου. Το στρες βλάπτει σοβαρά την υγεία. Κάνω διαλογισμό και θεραπείες με ενέργεια».

Μιας και μιλάμε ωστόσο για τον παρουσιαστή δείτε την πρόσφατη φάρσα που έγινε στο πλατό της εκπομπής του και τον άφησε με το στόμα ανοιχτό. Δεν θα πιστέψετε τι έγινε.

Πριν μιλήσει για το πρόβλημα υγείας του ο Κρατερός Κατσούλης έγινε έξαλλος με καλεσμένο του - Η κίνηση που ενόχλησε και την Καραβάτου

Κι όμως ο Κρατερός Κατσούλης είχε γίνει έξαλλος με καλεσμένο του αφού έκανε μια κίνηση που ενόχλησε την Κατερίνα Καραβάτου. Το ζευγάρι δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα σχολιασμού αλλά σήμερα ο Κρατερός είχε διάθεση για... αποκαλύψεις!

Ο Κρατερός Κατσούλης, μίλησε στο Dot και στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο,και μεταξύ άλλων απάντησε και για τον καλεσμένο που τους είχε φέρει σε δύσκολη θέση. Η συνέντευξη του θα του μείνει... μάλλον αλησμόνητη γιατί ο ίδιος δεν δίστασε να αποκαλύψει ό,τι μπορούσε!

«Δεν θα πω ποιος ήταν! Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος χρησιμοποίησε τον χρόνο του αέρα με έναν τρόπο που κατά τη γνώμη μας ήταν άκαιρος, άτοπος, άκομψος και στα όρια της αγένειας», είπε ο Κρατερός Κατσούλης. Να θυμίσουμε βέβαια, την επική φάρσα που έκανε στους Κου-Κου η Κατερίνα Ζαρίφη και τον επικό τρόπο που ο ίδιος αντέδρασε... Δείτε εδώ