Η Βίκυ Χατζηβασιλείου "σπάει" την σιωπή της - Γιατί έφυγε από το Πάμε Πακέτο;

Τι συνέβη με τον Alpha;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου "σπάει" την σιωπή της και μιλάει δημόσια για τον λόγο που έφυγε από το Πάμε Πακέτο, αλλά και για την εμφάνισή της στο Just the 2 of us! Τι αποκάλυψε για την συνεργασία της με τον Alpha;

Καλεσμένη στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο”, μίλησε για την αποχώρησή της από τον Alpha, και για όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες αναλυτικά.

Χαρακτηριστικά είπε, «Στη ζωή πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Δεν μπορώ να πω ότι είχα σαφείς ενδείξεις για κάτι τέτοιο γιατί η χρονιά ήταν εξαιρετική από άποψη τηλεθέασης, μπορώ να πω ότι ήταν η καλύτερή μας χρονιά και με δύο αλλαγές μέσα στην ίδια σεζόν. Δεν έγινε ποτέ καμία συζήτηση για τα οικονομικά. Δεν έγινε ποτέ , με εμένα τουλάχιστον, καμία οικονομική διαπραγμάτευση.

Μου είπαν ότι σταματάω και να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι. Στον Alpha έχουν υπάρξει πολύ ακριβότερες παραγωγές. Ήταν μια πολύ συνετή δαπάνη γι’ αυτό που ήταν. Δε θα κρίνω αν ήταν σωστή ή όχι η επιλογή να κοπεί η εκπομπή, ας το σκεφτούν οι άνθρωποι εκεί που ασχολούνται με τον προγραμματισμό.

Εγώ ήμουν πάντα στρατιώτης, ότι μου ζητήθηκε το έκανα και θεωρώ ότι το έκανα με επιτυχία. Δεν έχω πικρία γιατί θεωρώ ότι κάποια πράγματα έτσι έπρεπε να γίνουν. Στον Alpha ήμουν 17 χρόνια», είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου για την αποχώρησή της από τον Alpha.

«Συζητάμε να κάνουμε το Πάμε Πακέτο στο Open, ελπίζω να ευοδωθεί όλη αυτή η προσπάθεια, αλλά δεν είναι κάτι απλό. Θα θέλαμε πολύ να το κάνουμε φέτος».

Μιας και μιλάμε για την παρουσιάστρια, δείτε την ίδια που μοιράζεται μυστικά ομορφιάς και μας συμβουλεύει! Πως κρατάει την επιδερμίδα της τόσο υπέροχη;

Πριν "σπάσει" την σιωπή της για το Πάμε Πακέτο δεν θα πιστέψετε τον όρο που έβαλε η Βίκυ Χατζηβασιλείου για την συμμετοχή της στο Just the 2 of us

Το Just the 2 of us πλησιάζει και δεν θα πιστέψετε τον όρο που έβαλε η Βίκυ Χατζηβασιλείου για την συμμετοχή της στο σόου! Η ίδια δενέκρυψε τίποτα και χωρίς ενδοιασμούς αποκάλυψε τα πάντα.

Την είδηση μάλιστα έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου και προτιμάει να επικοινωνεί άμεσα με τους θαυμαστές της για τα επαγγελματικά της βήματα και όχι μόνο.

Χαρακτηριστικά έγραψε, «Καλημέρα αγαπημένοι μου! Πριν τα μάθετε από αλλού, ήθελα να σας το ανακοινώσω η ίδια. Εχθές τελικά αποδέχτηκα μια πρόταση για τηλεοπτική συμμετοχή σε κάτι που θα δώσει σε μένα χαρά και σε κάποιους άλλους βασικά αγαθά. Δέχτηκα λοιπόν να συμμετάσχω στο just the 2 of us (που ούτως ή άλλως έχει φιλανθρωπικό σκοπό), με την προϋπόθεση ότι για όσα επεισόδια παραμείνω, η όποια αμοιβή μου να διατεθεί στο ορφανοτροφείο Μέλισσα της Θεσσαλονίκης. Δεν ξέρω για σας τους υπόλοιπους αλλά είμαι σίγουρη ότι η Ελένη, η Σοφία, η Αριάδνη, η Μαρία, η Χριστίνα και τα υπόλοιπα 15 κορίτσια που μένουν εκεί, θα το χαρούν πολύ.

Και το λέω με βεβαιότητα γιατί τις ξέρω προσωπικά μια μια, όλα αυτά τα χρόνια που είμαι....κοντά τους. Και κοντά στον αγώνα της Διευθύντριας του Ιδρύματος, της κας Παπαζήση (πρώην καθηγήτριάς μου στη Νομική), να κρατήσει με κάθε τρόπο και με χιλιάδες προβλήματα, το ίδρυμα λειτουργικό. Πέρα όμως από το ηθικό ζητούμενο, είναι και το ψυχικό ζητούμενο ισχυρό, γιατί είναι μια τηλεοπτική συμμετοχή που για όσο κρατήσει, θα μου δώσει πραγματικά χαρά. Όσο για την ....τηλεοπτική ταυτότητα, ελπίζω ότι έρχεται κι αυτή σε...Πακέτο οσονούπω. ΧΑΡΟΎΜΕΝΗ ΤΣΙΚΝΟΠΈΜΠΤΗ!».