Big Brother: Νέα πλάνα από το σπίτι - Βγήκε η λίστα με τους γνωστούς Έλληνες που έβαλαν συμμετοχή

Ποιοι δήλωσαν συμμετοχή;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Νέα πλάνα από το σπίτι - Βγήκε η λίστα με τους γνωστούς Έλληνες που έβαλαν συμμετοχή

Νέα πλάνα από το σπίτι του Big Brother βγήκαν στην φόρα, καθώς αποκαλύφθηκε επίσης και η λίστα με τους γνωστούς Έλληνες που έβαλαν συμμετοχή! Δεν θα πιστέψετε ποιοι είναι.

Το Μαζί σου Σαββατοκύριακο είχε αποκλειστικά πλάνα από το σπίτι του Big Brother που εντυπωσίασαν. Εκτός αυτού βέβαια υπήρξαν και αποκαλύψεις.

Αναλυτικά ανέφεραν, «Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 10.000. Ανάμεσα στα πρόσωπα που δήλωσαν συμμετοχή ήταν πρόσωπα με ισχυρά βιογραφικά καριέρας. Υπάρχει 28χρονη οδοντίατρος πετυχημένη στο χώρο της, η οποία δήλωσε συμμετοχή για την εμπειρία, για να δοκιμάσει τα όριά της.

Επίσης, γνωρίζουμε ότι έχει δηλώσει συμμετοχή καθηγητής πανεπιστημίου, ένας συγγραφέας που προέρχεται από γνωστό εκδοτικό οίκο, όπως επίσης και πολιτικοί μηχανικοί.

Big Brother σπίτι

Θα γνωρίσουμε επίσης και τον πρώην αντιδήμαρχο, ο οποίος αποφάσισε να εγκαταλείψει τον πολιτικό στίβο για να δοκιμάσει τον εαυτό του στον τηλεοπτικό. Υπάρχουν συμμετοχής από ηθοποιούς, τραγουδιστές, γενικότερα καλλιτέχνες.

Πρόσωπα που έχουν αναπτύξει έντονα ακτιβιστική δράση και που μέσα από τη συμμετοχή τους θέλουν να περάσουν ένα μήνυμα για την διαφορετικότητα. Οι δοκιμασίες θα είναι πολύ εντυπωσιακές, πολύ δύσκολες, οι διαγωνιζόμενοι θα δοκιμάσουν τα όριά τους». Μάλιστα στο παιχνίδι θα υπάρχει και "ροζ δωμάτιο". Ετοιμαστείτε να γίνει χαμός!

Εκτός από το σπίτι που ήρθε στο φώς, έγινε γνωστό και το ποσό που θα παίρνουν οι παίκτες του Big Brother

Μετά από πολλά χρόνια απουσίας επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες το «Big Brother» μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Το concept είναι πρωτότυπο με εντυπωσιακή εικόνα, δυνατή μουσική, κάτι που το κάνει κινηματογραφικό. Στη δημοσιότητα ήρθε και το μηνιαίο ποσό που θα παίρνουν οι παίκτες που θα βρίσκονται μέσα στο σπίτι και είναι απίστευτο στο άκουσμα του.

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 10 χιλιάδες, ένας αριθμός ρεκόρ για το συγκεκριμένο ριάλιτι. Σε ρόλο γκεστ θα δούμε και παίκτες από το πρώτο «Big Brother» του ΑΝΤ1, όπως μάθαμε από την εκπομπή «Το Πρωινό».

«Θέλω να σας πω πως στο πρώτο επεισόδιο Big Brother έχει κλείσει συμφωνία και θα κάνει guest ο Γιώργος Τσάκας ο νικητής του πρώτου Big Brother το 2000 – 2001 με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος συζητά να κάνει guest στα live και στο σπίτι», είχε αποκαλύψει η Αφροδίτη Γραμμέλη. Ενώ υπάρχει ακόμη ένας.... «βόμβα».

Στην δημοσιότητα μάλιστα, ήρθε και το απίστευτο μηνιαίο ποσό που θα λαμβάνουν οι παίκτες. Συγκεκριμένα θα παίρνουν 1.200 ευρώ.