Steven Spielberg: Ανησυχεί για την αποκάλυψη της υιοθετημένης του κόρης

Ανακοίνωσε πως θα γίνει πορνοστάρ και προκάλεσε "ταραχή"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Steven Spielberg: Ανησυχεί για την αποκάλυψη της υιοθετημένης του κόρης

H υιοθετημένη κόρη του Steven Spielberg πρόσφατα έκανε μια αποκάλυψη που σόκαρε τον χώρο της showbiz. Συγκεκριμένα η ίδια ανέφερε πως είναι έτοιμη να γίνει πορνοστάρ και προκάλεσε ανησυχία στον σκηνοθέτη.

Αρχικά όπως είχε δηλώσει και η ίδια η οικογένειά της την στήριξε στην ανακοίνωσή της, ωστόσο φίλοι της οικογένειας του διάσημου σκηνοθέτη μίλησαν στην Sun και αποκάλυψαν ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του ανυσύχησαν για το μέλλον της, αλλά ένιωσαν και ντροπή.

Η Μικαέλα ωστόσο δηλώνει αποφασισμένη λέγοντας, «Έκανα αυτή την επιλογή όχι προκειμένου να πληγώσω κάποιον ή επειδή είμαι μοχθηρή. Το κάνω γιατί θέλω να τιμήσω το σώμα μου με έναν επικερδή τρόπο» και το τονίζει την επιλογή της και με πρόσφατο ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Ειλικρινά δεν διαβάζω τα σχόλια ούτε και απαντώ σε οποιονδήποτε. Αν με αγαπάτε, με αγαπάτε. Αν όχι, έτσι είναι. Οι εργάτες του σεξ αξίζουν την αγάπη και τον σεβασμό. Είμαι εδώ για τους εργάτες του κόσμου», ανέφερε.

Ποιος είναι ο Steven Spielberg που η υιοθετημένη του κόρη θα γίνει πορνοστάρ - Το βιογραφικό του

Ο Σπίλμπεργκ γεννήθηκε στο Σινσινάτι του Οχάιο από εβραϊκή οικογένεια. Η μητέρα του Λι Άντλερ είχε εστιατόριο και ήταν πιανίστρια και ο πατέρας του Άρνολντ Σπίλμπεργκ ήταν ηλεκτρολόγος μηχανικός. Καθ' όλη την περίοδο της εφηβείας του ο Σπίλμπεργκ γύριζε ερασιτεχνικές "περιπετειώδεις" ταινίες μαζί με φίλους του.

Μετά το διαζύγιο των γονιών του, μετακόμισε στη Σαρατόγκα της Καλιφόρνια μαζί με τον πατέρα του. Οι τρεις αδερφές του και η μητέρα του έμειναν στην Αριζόνα. Φοίτησε στο Λύκειο Αρκάντια στο Φοίνιξ για τρία χρόνια και αποφοίτησε από το Λύκειο της Σαρατόγκα το 1965.

Ως παιδί, ο Σπίλμπεργκ αντιμετώπισε δυσκολία να συμφιλιωθεί με την εβραϊκή του καταγωγή και με την αντίληψη που είχαν οι άλλοι γι' αυτόν. Ο ίδιος έχει πει: "Δεν είναι κάτι που χαίρομαι να παραδέχομαι. Αλλά όταν ήμουν επτά, οχτώ, εννιά ετών, Θεέ μου συγχώρα με, ντρεπόμουν επειδή ήμασταν Ορθόδοξοι Εβραίοι. Ντρεπόμουν από την εξωτερική αντίληψη της εβραϊκής πρακτικής των γονιών μου. Δεν ένιωθα ποτέ μου ντροπή να είμαι Εβραίος, αλλά κάποιες φορές ήταν δύσκολο.

Ο παππούς μου πάντα φόραγε ένα μαύρο μακρύ παλτό, μαύρο καπέλο και είχε μια μακριά λευκή γενιάδα. Ντρεπόμουν να καλέσω φίλους στο σπίτι, επειδή υπήρχε περίπτωση να είναι σε κάποια γωνία να προσεύχεται και δεν ήξερα πως να το εξηγήσω αυτό στους Αγγλοσάξονες Προτεστάντες φίλους μου."

Ο Σπίλμπεργκ έχει επίσης δηλώσει ότι κατά τη διάρκεια των παιδικών του χρόνων βίωσε αρκετές φορές αντισημιτική προκατάληψη: "Στο λύκειο, έχω φάει ξύλο και κλωτσιές. Δύο φορές μου μάτωσαν τη μύτη. Ήταν φρικτό."

Αφού μετακόμισε στην Καλιφόρνια, έκανε αίτηση δύο φορές στο Πανεπιστήμιο Θεάτρου, Κινηματογράφου και Τηλεόρασης της Νότιας Καλιφόρνια, χωρίς όμως επιτυχία. Φοίτησε στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Λονγκ Μπιτς. Η καριέρα του ξεκίνησε όταν άρχισε να εργάζεται στα Universal Studios ως απλήρωτος εκπαιδευόμενος.

Ως εκπαιδευόμενος στη Universal, o Σπίλμπεργκ γύρισε την πρώτη του ταινία μικρού μήκους που κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους, τη διάρκειας 26 λεπτών ταινία Amblin (1968) έναν τίτλο τον οποίο ο Σπίλμπεργκ χρησιμοποίησε ως το όνομα της εταιρίας παραγωγής του Amblin Entertainment.

Αφού ο Σίντνεϊ Σάινμπεργκ, τότε αντιπρόεδρος του τηλεοπτικού κλάδου της Universal, είδε την ταινία, ο Σπίλμπεργκ έγινε ο νεότερος σκηνοθέτης που υπέγραψε μια μακροχρόνια συμφωνία με μεγάλο κινηματογραφικό στούντιο. Παράτησε το Πανεπιστήμιο το 1969 ώστε να δεχτεί το συμβόλαιο με τη Universal και ξεκίνησε την καριέρα του ως επαγγελματίας σκηνοθέτης.

Το 1969, το περιοδικό Variety ανακοίνωσε ότι ο Σπίλμπεργκ θα σκηνοθετούσε την πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους Malcolm Winkler, σε παραγωγή Τζον Όρλαντ και Φρανκ Πράις. Ωστόσο, εξαιτίας δυσκολιών να βρεθεί κατάλληλος ηθοποιός για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, η ταινία δεν υλοποιήθηκε ποτέ.