Της πρότειναν θέση στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και είπε όχι στον ΣΚΑΙ - Αποκάλυψη τώρα

Δεν φαντάζεστε ποια έριξε άκυρο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Της πρότειναν θέση στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και είπε όχι στον ΣΚΑΙ - Αποκάλυψη τώρα

Μια απίστευτη αποκάλυψη έγινε μόλις τώρα μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, αφού για πρώτη φορά η γυναίκα που είπε όχι στον ΣΚΑΙ όταν της πρότεινε μια θέση στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, μίλησε στις κάμερες.

Μπροστά στις κάμερες του ALPHA η Ραμόνα Βλαντή, η πρώην παίκτρια και νικήτρια του My Style Rocks μίλησε για τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε όταν κέρδισε το παιχνίδι μόδας στον σταθμό του Φαλήρου. Μια από αυτές ήταν και για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Συγκεκριμένα ανέφερε "Απέρριψα τρεις εκπομπές. Η μία είναι η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για φέτος, για τις άλλες δεν θέλω να αναφερθώ."

Να υπενθυμίσουμε πως η Ραμόνα Βλαντή και ο Γιώργος Λιάγκας είχαν μια... κόντρα στο παρελθόν.

Στο παρελθόν ο Δημήτρης Παπανώτας που βρίσκεται στο πάνελ του Γιώργου Λιάγκα είχε μιλήσει για την Ραμόνα Βλαντή με κάποιους χαρακτηρισμούς οι οποίοι και ενόχλησαν την Ραμόνα Βλαντή η οποία βγήκε και απάντησε σε συνέντευξή της αναφέροντας και το όνομα του Γιώργου Λιάγκα κι έτσι ξεκίνησε... μάχη!

«Μου έγιναν προτάσεις για τρία projects τα οποία δεν έχουν προχωρήσει, για να είμαι κριτής. Δεν έχω κάψα να είμαι στο γυαλί. Έχω μετανιώσει που το My Style Rocks δεν το πήρα σαν ριάλιτι κι έκανα κακό στον εαυτό μου, έχασα πολλά κιλά, δεν ήμουν πολύ καλά, ήμουν καταπιεσμένη. Τώρα τελευταία έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί έδωσε μια συνέντευξη σε έναν άνθρωπο που εκτιμώ… Έχουμε βρεθεί εκτός τηλεόρασης γιατί τα παιδιά μας παίζανε μαζί στην παραλία, μιλάω για τον Γιώργο Λιάγκα. Είπα ότι απαιτώ από τις γυναίκες που θα με κρίνουν να είναι καλοντυμένες. Αλλιώς να με αφήσουν στην ησυχία μου, εννοείτε πως ήταν αστείο. Την κυρία Γκαγκάκη τη συμπαθώ πάρα πολύ και τη θεωρώ πολύ έξυπνη γυναίκα. Και το κορίτσι από την Κύπρο με υποστήριξε. Με τους άλλους δύο δεν έχω καλές σχέσεις, αλλά δεν το περίμενα από τον κύριο Λιάγκα γιατί είναι δική του εκπομπή. Όταν έχεις έναν καλεσμένο, από σεβασμό και μόνο, και να μην θες να πεις κάτι καλό, μην το πεις. Γιατί αυτός ο άνθρωπος για σένα το έκανε. Εγώ γι’ αυτόν έδωσα τη συνέντευξη, για κανέναν άλλον. Και τα ελληνικά μου είναι μια χαρά…», είπε μεταξύ άλλων η Ραμόνα Βλαντή."

Να τονίσουμε, βέβαια, πως η Ραμόνα Βλαντή έχει ανοίξει μέτωπα στην ελληνική showbiz αφού μετά τον Γιώργο Λιάγκα στόχευσε την Χριστίνα Μπόμπα για την οποία βγήκε και είπε τα... απίστευτα!