Ιωάννα Τούνη - Βρισηίδα Ανδριώτου: Τα "έσπασαν" στα μπουζούκια! Οι εμφανίσεις που τράβηξαν όλα τα βλέμματα!

Που διασκέδασαν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιωάννα Τούνη - Βρισηίδα Ανδριώτου: Τα

Η Ιωάννα Τούνη και η Βρισηίδα Ανδριώτου κατέβηκαν στην Αθήνα και τα "έσπασαν" στα μπουζούκια. Οι εμφανίσεις τους τράβηξαν όλα τα βλέμματα. Μια ξανθιά και μια μελαχρινή καλλονή, ενυπωσίασαν όλο το κέντρο με την παρουσία τους.

Οι δυο εντυπωσιακές παρουσίες γνωρίστηκαν μέσα από την συμμετοχή τους στο My Style Rocks. Η Ιωάννα και η Βρισηίδα από τότε έχουν γίνει δυο πολύ καλές φίλες και κάνουν κολλητή παρέα στην Θεσσαλονίκη που είναι ο τόπος διαμονής τους.

Οι δυο φίλες άφησαν για λίγο την πόλη του και κατέβηκαν στην Αθήνα για ολιγοήμερες διακοπές. Οι δυο τους δεν θα μπορούσαν να μην πάνε και στα μπουζούκια και να τα "σπάσουν". Εντωμεταξύ στα ίδια μπουζούκια ήταν και ο πρώην της Τούνη. Δείτε εδώ φωτογραφίες

Ιωάννα και Βρισηίδα βρέθηκαν στο Έναστρον που τραγουδάει ο Γιώργος Σαμπάνης και η Καίτη Γαρμπή και εντυπωσίασαν. Η Ιώαννα διάλεξε ένα biker shorts σε μαύρο χρώμα που το συνδύασε άψογα με μαύρο σακάκι και μεγάλη μαύρη ζώνη στη μέση.

Η Βρισηίδα από την άλλη φόρεσε ένα κορμάκι σε κυπαρρισί χρώμα και ένα λευκό oversized blazer που συνδύασε με μακριά σκουλαρίκια.

Δείτε φωτογραφίες:

Βρισηίδα Ανδριώτου My style rocks

Ιωάννα Τούνη σύντροφος

Ιωάννα Τούνη: Διασκέδασε παρέα με την Βρισηίδα Ανδριώτου και έκλεψαν τις εντυπώσεις

Για μία ακόμη φορά η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο όπου διασκέδασε με την ψυχή της. Όπως ήταν φυσικό, η φιναλίστ του My Style Rocks έκλεψε τα φλας των φωτογράφων και όχι άδικα!

Μαζί της καθόταν η επίσης συμμετέχουσα και καλή της φίλη Βρισηίδα Ανδριώτου με την οποία έχει δεθεί σημαντικά μετά το παιχνίδι. Διαβάστε παρακάτω...

Οι δύο καλλονές διασκέδασαν στο Estate, όμως ανάμεσα σε άλλα παρατηρήσαμε πως η Ιωάννα καθόταν σε απόσταση… αναπνοής από έναν πρώην σύντροφό της! Κι όμως, πριν λίγους μήνες και μέσα από το Instagram της είχε γίνει γνωστό ότι η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά διατηρούσε σχέση με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Σιδεράκη.

Η σχέση ανάμεσά τους δεν κράτησε, καθώς όπως γράφτηκε η Ιωάννα ήταν αυτή που αποφάσισε να δώσει τέλος. Ήταν άραγε συμπτωματική η εμφάνιση στο ίδιο κέντρο, το ίδιο βράδυ και σε τόσο κοντινά τραπέζια ή λέτε να έχουμε επανασύνδεση;

Πηγή: peoplegreece.com