Ντυμένος Ραπουνζέλ ο Νίκος Μουτσινάς - Με ξανθιά περούκα και πριγκιπικό φόρεμα

Έπος

Ντυμένος Ραπουνζέλ ο Νίκος Μουτσινάς - Με ξανθιά περούκα και πριγκιπικό φόρεμα

Το τριώδιο έχει ανοίξει και ο Νίκος Μουτσινάς έκανε την πιο έπος εμφάνιση της ελληνικής τηλεόρασης! Έβαλε ξανθιά περούκα στο κεφάλι του, πριγκιπικό φόρεμα και βγήκε στο πλατό της εκπομπής του, Καλό Μεσημεράκι, ντυμένος Ραπουνζέλ!

Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από το Νίκο Μουτσινά, άλλωστε ο αυθορμητισμός και η τρέλα του είναι τα χαρακτηριστικά που έχουν μαγέψει το τηλεοπτικό κοινό και δεν λέει να αλλάξει κανάλι τα μεσημέρια.

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, - για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή - ο Νίκος Μουτσινάς εμφανίστηκε στο πλατό του ΣΚΑΙ και ντυμένος Ραπουνζέλ αλλά και Χιονάτη και Άριελ και γενικά άλλαξε πόσες στολές!

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στον οποίο είναι και αρκετά ενεργός ειδικά τον τελευταίο καιρό, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ δημοσίευσε ένα πλέγμα φωτογραφιών με κάθε μία από τις εμφανίσεις του και η αλήθεια είναι πως τα likes και τα σχόλια μέσα σε δευτερόλεπτα έπεσαν βροχή από τους θαυμαστές και το κοινό του.

Δείτε τις φωτογραφίες του Νίκου Μουτσινά με ξανθό μαλλί και πριγκιπικό φόρεμα

Να υπενθυμίσουμε ότι εκείνη την ημέρα όλες οι παρουσίαστριες και οι παρουσιαστές φόρεσαν στολές στις εκπομπές του και μια από αυτούς ήταν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό! Δεν φαντάζεστε τι φόρεσε φέτος τις απόκριες! Δείτε το βίντεο εδώ