Ο Τάκης Ζαχαράτος "ξεσπά" για το YFSF - "Είναι δυνατόν;"

Τα είπε όλα για το σόου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Τάκης Ζαχαράτος

"Είναι δυνατόν; Ντροπή!" Ο Τάκης Ζαχαράτος "ξεσπά" on camera για το YFSF και τα λέει όλα χωρίς ενδοιασμούς. Σε πρόσφατη εμφάνισή του, όταν ερωτήθηκε για το σόου ο ίδιος δεν μπόρεσε να κρατηθεί άλλο.

Ο ίδιος παρευρέθηκε στην παράσταση “The Phantom of the opera” και όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί τον ρώτησαν για την "ηχηρή" απουσία του από τον νέο κύκλο του Your Face Sounds Familiar.

Χαρακτηριστικά είπε πως δεν ευθύνεται εκείνος, “Ρωτήστε τους παραγωγούς, εγώ θα σας πω; Το γυαλί που με κόβει από την επικοινωνία, κάτι δεν… Θέλω να είναι ζωντανό… Το YFSF τότε ήταν ζωντανό… Θέλω να έχω επαφή με τον κόσμο. Είδα λίγο και ξαναείπα πως μ’ άρεσε πάρα πολύ η Μαρία, η Μίρκα και οι παίκτες”.

Ενώ στο ενδεχόμενο του εάν θα πήγαινε ξανά σαν παίκτης αυτή τη φορά λέει, “Ε όχι! Εγώ τώρα! Είναι δυνατόν; Όχι, με τίποτα. Ε, όχι, ντροπή”.

Ωστόσο μιας και μιλάμε για το YFSF, χτες το βράδυ έπαιξε το δεύτερο επεισόδιο, όπου και έγινε "χαμός". Δεν έλειψε τίποτα. Από κλάματα έως και ευτράπελα. Τα είδατε;

Ο Τάκης Ζαχαράτος δεν είναι ο μόνος που δεν εμφανίστηκε στο φετινό YFSF, καθώς η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε πως και εκείνη είχε πρόταση

Η Αγγελική Ηλιάδη έκανε μια αποκάλυψη "βόμβα" που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό! Της έκαναν πρόταση για το YFSF και εκείνη τελικά δεν δέχθηκε!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή "Ευτυχείτε" η ίδια μίλησε τόσο για την προσωπική, όσο και την επαγγελματική της ζωή!

Χαρακτηριστικά δήλωσε, “Οι σχέσεις μου ήταν πάντα πολύ μεγάλες και ήταν οικογένεια. Τρεις ήταν όλες κι όλες βασικά 22 χρόνια που είμαι στο χώρο. Δεν έχω εκμεταλλευτεί κανέναν αλλά μάλλον με έχουν εκμεταλλευτεί. Όσον αφορά την προσωπική μου ζωή δεν έχω μετανιώσει για τίποτα ενώ όσον αφορά την καλλιτεχνική μου πορεία έχω μετανιώσει για άπειρα πράγματα.

“Την εμπιστοσύνη που έδειξα σε ανθρώπους, οι οποίοι αυτοαποκαλούνταν συνεργάτες μου αλλά δεν ήταν και ήταν οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό. Υπήρξε συνάδελφος που έλεγε συκοφαντίες για μένα και εγώ δεν έκανα τίποτα. Του μίλησα στα ίσια γιατί ήταν κάτι που με ενόχλησε πάρα πολύ και πραγματικά στεναχωριέμαι για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν κάποιοι άνθρωποι”.

“Είχα πρόταση και πέρυσι και φέτος από το YFSF αλλά δεν το τόλμησα. Δεν ξέρω, ίσως ήταν πολλά και δεν ήθελα να αποσυντονιστώ από τον στόχο μου”.

Δείτε επίσης, ποια είναι τα μέλη του φετινού διαγωνισμού!