YFSF Highlights: Τα κλάματα, η καθυστέρηση του Γεωργούλη και ο μεγάλος νικητής

Τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
YFSF Highlights: Τα κλάματα, η καθυστέρηση του Γεωργούλη και ο μεγάλος νικητής

Το χθεσινό YFSF τα είχε όλα κυριολεκτικά! Από κλάματα, την καθυστέρηση του Γεωργούλη και τον μεγάλο νικητή, έως και τον ανατρεπτικό χορό του Χρανιώτη και την εμφάνιση της "Άννας Βίσση". Εμείς σας έχουμε αναλυτικά όλα τα Highlights από το επεισόδιο.

Ανατροπή μας περίμενε σήμερα στην έναρξη του σόου του YFSF, καθώς ένας από τους κριτές δεν έδωσε το παρών. Για ποιον λόγο έλειπε ο Αλέξης Γεωργούλης και τι ανακοίνωσε η Μαρία Μπεκατώρου για το συμβάν;

O Αλέξης Γεωργούλης, όπως ανακοίνωσε η Μαρία Μπεκατώρου, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην αρχή λόγω ταξιδιού του, και πιο συγκεκριμένα ο ίδιος βρισκόταν στις Βρυξέλλες, και ο λόγος που καθυστέρησε στο δεύτερο σόου ήταν η κακοκαιρία που επικρατούσε στην άλλη χώρα.

Αποτέλεσμα ήταν η πτήση του να ακυρωθεί και εκείνος να αναγκαστεί να ταξιδέψει οδικώς από τις Βρυξέλλες για το Άμστερνταμ και να πετάξει από εκεί για Αθήνα σε μια πτήση που έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Να θυμίσουμε ωστόσο πως το σόου είναι μαγνητοσκοπημένο 1,5 εβδομάδα πριν από την προβολή του στην τηλεόραση, ενώ η Μαρία Μπεκατώρου τόνισε πως ο Γεωργούλης θα εμφανιστεί στην συνέχεια. Δείτε αναλυτικά και την εμφάνιση της Μπεκατώρου, που αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Υπέρλαμπρη!

YFSF: Λαμπερή εμφάνιση από την Μαρία Μπεκατώρου - Το φόρεμα υπερπαραγωγή

Την πιο λαμπερή της εμφάνιση έκανε στο YFSF η Μαρία Μπεκατώρου! Το φόρεμα υπερπαραγωγή της έκανε τους πάντες να παραμιλούν και να σχολιάζουν πως θα ήταν ιδανική για να παρουσιάσει τα Όσκαρ.

Η Μαρία Μπεκατώρου κατάφερε να αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό μιας και η εμφάνισή της ήταν κυριολεκτικά "φωτιά" στα κόκκινα.

Τόσο η ίδια, όσο και οι υπόλοιποι γύρω της θαύμασαν το φόρεμα, που έκλεβε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Μαρία Μπεκατώρου YFSF

YFSF: O Λάμπης Λιβιεράτος μεταμορφώθηκε σε Στράτο Διονυσίου και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό

Μια μοναδική εμφάνιση μας είχε ετοιμάσει σήμερα ο Λάμπης Λιβιεράτος στο YFSF, που μεταμορφώθηκε σε Στράτο Διονυσίου και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό! Μπορεί να είναι ακόμα πολύ νωρίς για να μιλάμε για τον νικητή της βραδιάς, ωστόσο ο ίδιος έκλεψε την παράσταση.

Ο τραγουδιστής έχει πολύ διαφορετικό προφίλ από τον λαϊκό τραγουδιστή, ωστόσο κατάφερε και με το παραπάνω να κλέψει όλες τις εντυπώσεις.

Εκτός από τα χειροκροτήματα του κοινού ο ίδιος κατάφερε να αποσπάσει και πολύ θετικά λόγια από τους κριτές. Δείτε αναλυτικά την εμφάνισή του στο παρακάτω βίντεο. Μιας και μιλάμε για το σόου εσείς ξέρετε τι συμβαίνει με το συμβόλαιο της Μπεκατώρου και τον σταθμό;

YFSF: Αγνώριστη η Μαρία Ανδρούτσου - Η μεταμφίεση που συζητήθηκε

Αγνώριστη βγήκε η Μαρία Ανδρούτσου στην σκηνή του YFSF! Η μεταμφίεση της συζητήθηκε όσο καμία άλλη προς το παρών και προκάλεσε πολλά θετικά σχόλια. Τόσο οι κριτές, όσο και το κοινό δεν μπορούσε να την καταλάβει.

Η ηθοποιός κλήθηκε να μετατραπεί σε Tones and I, μια από τις πιο απαιτητικές εμφανίσεις της βραδιάς, μιας και η τραγουδίστρια έχει ιδιαιτερότητα τόσο στην εμφάνιση, που ντύθηκε παππούς, όσο και στην φωνή της.

Κάτι που κατάφερε και με το παραπάνω η ηθοποιός, αποσπώντας πολύ καλά σχόλια για την εμφάνισή της. Δείτε αναλυτικά την εμφάνισή της στο παρακάτω βίντεο.

YFSF: "Λύγισε" στην σκηνή ο Ηλίας Μπογδάνος

"Λύγισε" στην σκηνή του YFSF ο Ηλίας Μπογδάνος. Έπειτα από την μοναδική του ερμηνεία ως Αλκίνοος Ιωαννίδης, τόσο εκείνος, όσο και οι κριτές δεν μπόρεσαν να κρατήσουν την συγκίνησή τους, με τον ίδιο να ξεσπά.

Το τραγούδι που έπρεπε να ερμηνεύσει είναι από τα πιο γνωστά του τραγουδιστή και αγαπημένα, "Ο Προσκυνητής", ένα τραγούδι που όπως τόνισαν και οι κριτές χρειάζεται αρκετό πάθος.

Κάτι που αν και φοβόταν αρχικά ο Μπογδάνος, το κατάφερε και με το παραπάνω, ξεσηκώνοντας το κοινό, με τα χειροκροτήματα να πέφτουν βροχή. Δείτε αναλυτικά την ερμηνεία που συγκίνησε στο παρακάτω βίντεο.

YFSF: Η εμφάνιση του Αλέξη Γεωργούλη - Τι είπε για την καθυστέρηση;

Μπορεί να άργησε λίγο ο κριτής, ωστόσο η εμφάνιση του Αλέξη Γεωργούλη στο YFSF, ήταν επική. Έπειτα από την καθυστέρησή του, ο ίδιος θέλησε να βγει και να εξηγήσει τι συνέβη. Τι είπε;

Έπειτα από μερικές εμφανίσεις που έχασε, ο κριτής έκατσε πίσω στην θέση του και ανακοίνωσε πως σήμερα λόγω της καθυστέρησης δεν θα μπορέσει να δώσει καμία βαθμολογία στα παιδιά.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Άλλαξα μέσα στο αεροπλάνο. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε κανονίσει κάποια αεροπλάνα να έρθω στο στακ γιατί είχαμε κάποιες ψηφοφορίες, και μας τα χάλασε ο αέρας, είχαμε καθυστερήσεις, καθυστέρησε και η τελευταία πτήση που είχα με αποτέλεσμα να αργήσω να έρθω».

YFSF: Η "Παγώνα" από τις Άγριες Μέλισσες έγινε Άντζελα Δημητρίου

Χαμός επικράτησε με την τηλεοπτική "Παγώνα" από τις Άγριες Μέλισσες! Βγήκε στην σκηνή του YFSF και έγινε Άντζελα Δημητρίου, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Η Δανάη Λουκάκη, βγήκε και προκάλεσε πανικό, μιας και κανείς δεν περίμενε αυτή την εμφάνιση, με τον Δημήτρη Σταρόβα να λέει μάλιστα ότι του άρεσε το look.

H ηθοποιός τραγούδησε το "Φτάνει" της Άντζελας Δημητρίου, όπως ήταν στο βίντεο κλιπ, και η εμφάνισή της, όσο και το τραγούδι ήταν κάτι που πολλοί από την κριτική επιτροπή δεν ήθελαν να θυμούνται. Δείτε αναλυτικά την εμφάνισή της στο παρακάτω βίντεο.

YFSF: Δεν θα πιστέψετε ποια μεταμφιέστηκε σε Άννα Βίσση

Δεν θα πιστέψετε ποια μεταμφιέστηκε σε Άννα Βίσση! Βγήκε στην σκηνή του YFSF και προκάλεσε πανικό με την φωνή της! Η ίδια τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό, μιας και κανείς δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα.

Ο λόγος για την Τάνια Μπρεάζου, που τραγούδησε το "Μαύρα γυαλιά" και συγκίνησε τους πάντες. Τόσο κοινό, όσο και κριτές είχαν να πουν μόνο τα καλύτερα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο ένας παίκτης είναι καλύτερος από τον άλλον.

Τότε ήταν που και η Μαρία Μπεκατώρου είπε πως αυτός είναι και ο σκοπός του παιχνιδιού. Δείτε αναλυτικά την εμφάνισή της στο παρακάτω βίντεο.

YFSF: Τα έδωσε όλα στην σκηνή ο Γιώργος Χρανιώτης - Πιο "καυτός" από ποτέ

Τα έδωσε όλα στην σκηνή του YFSF ο Γιώργος Χρανιώτης! Ο ηθοποιός εμφανίστηκε πιο "καυτός" από ποτέ ως Right Said Fred. Έβαλε το δίχτυ του και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.

Τραγούδησε Too Sexy for your love και όλοι στο κοινό, αλλά και στην κριτική επιτροπή δεν μπόρεσαν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω του. Μάλιστα όταν τέλειωσε την εμφάνισή του, η Μαρία Μπεκατώρου δεν μπόρεσε να μην πει το δικό της σχόλιο και να τον πειράξει ελαφρός.

Αν θέλετε και εσείς να δείτε την "καυτή" αλλά και αστεία εμφάνιση του ηθοποιού, δείτε την ολόκληρη στο παρακάτω βίντεο.

YFSF: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της βραδιάς

Εντυπωσιακή ήταν ακόμα μια βραδιά του YFSF, με λαμπερές εμφανίσεις για την έναρξη του show και με τους διαγωνιζόμενους να βάζουν τα δυνατά τους. Ένας όμως κατάφερε να είναι ο μεγάλος νικητής της πρεμιέρας του show μεταμφιέσεων.

Μπορεί να είδαμε πολλές μεταμφιέσεις, άλλες αρκετά αστείες, άλλες πολύ εντυπωσιακές όλες όμως άψογες, ωστόσο ο μεγάλος νικητής της βραδιάς που κέρδισε τόσο τους κριτές όσο και το κοινό ήταν ένας.

Νικήτρια της βραδιάς ήταν η Μαρία Ανδρούτσου, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της ως Tones and I και πήρε πολύ καλές κριτικές.

YFSF νικητής

Η Μαρία κέρδισε το κοινό και ήρθε πολύ κοντά με την εμφάνιση του Χρανιώτη, ωστόσο επειδή η ψήφος του κοινού μετράει περισσότερο από τις υπόλοιπες, κατάφερε να πάρει το 12 κατάφερε και να κερδίσει.