Στη φόρα το ποσό που θα πάρουν τα Φιλαράκια - Θα "καραφλιάσετε" με τα... τόσα εκατομμύρια

Πόσα θα πάρει ο κάθε ηθοποιός για το νέο επεισόδιο που θα γυριστεί

Στη φόρα το ποσό που θα πάρουν τα Φιλαράκια - Θα

Αδιανόητο κι όμως αληθινό! Πριν από λίγα λεπτά βγήκε στη φόρα το ποσό που θα πάρει κάθε ηθοποιός από την σειρά Φιλαράκια που επιστρέφει στο STAR και... το μόνο σίγουρο είναι πως είναι πολλά τα... εκατομμύρια Άρη! Είστε έτοιμοι να "καραφλιάσετε"; Γιατί σίγουρα το μαλλί σας θα το χάσετε με τον αριθμό που θα δείτε.

Σύμφωνα με το Variety, ο κάθε πρωταγωνιστής θα γίνει κατά πολύ πλουσιότερος και θα προσθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό πολλά λεφτά. Πριν αναφερθούμε στο ποσό να τονίσουμε πως τα γυρίσματα, σύμφωνα με το HBO Max, θα πραγματοποιηθούν στα στούντιο της Warner Bros, όπου γυρίστηκαν τα πρωτότυπα επεισόδια της σειράς, στο Μπέρμπανκ κοντά στο Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με το Variety, λοιπόν, ο Ρος, η Μόνικα, ο Τσάντλερ, η Φοίβη, ο Τζόι και η Ρέιτσελ θα πάρουν στην... τσέπη τους 2,5 εκ. δολάρια που σε ευρώ με γρήγορους υπολογισμούς ισοδυναμούν στα 2,3 εκατομμύρια!

Σε 1 επεισόδιο μόνο επιστρέφουν Τα Φιλαράκια - Η ημερομηνία στη «φόρα»

Έχουμε ευχάριστα νέα καθώς Τα Φιλαράκια επιστρέφουν, αλλά σε 1 μόνο επεισόδιο! Αν είσαι φαν, έχουμε την ημερομηνία που βγήκε στη «φόρα»! Θα σπάσει τα κοντέρ και έχουμε λεπτομέρειες για το τι θα συμβεί!

Πιο συγκεκριμένα, η Jennifer Aniston, η Courteney Cox, η Lisa Kudrow, o Matt LeBlanc, o Matthew Perry και ο David Schwimmer θα πρωταγωνιστήσουν σε ένα επετειακό επεισόδιο "Friends" που θα μεταδοθεί από την πλατφόρμα του HBO Max, όπως δηλαδή και η σειρά πριν χρόνια.

Το τηλεοπτικών reunion των "Friends" θα κάνει πρεμιέρα μαζί με το ντεμπούτο της πλατφόρμας, που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως, αλλά σύμφωνα με πηγές αυτό θα συμβεί τον Μάιο του 2020. Την ίδια μέρα θα είναι διαθέσιμα όλα τα επεισόδια των "Friends" μέσω HBO Max, για να ενισχυθεί η πρεμιέρα.

Το επετειακό επεισόδιο θα γυριστεί στο Stage 24 στα στούντιο της Warner Bros στην California, όπου γυρίστηκαν όλοι οι κύκλοι της σειράς.

Η επιστροφή των "Friends" επιβεβαιώθηκε από τη δημοσίευση της παρακάτω φωτογραφίας από τους έξι πρωταγωνιστές της σειράς! Εμείς πάντως ανυπομονούμε!

Και μιας και το δυνατό comeback είναι πλέον επίσημο πως θα γίνει θυμάστε τις αγαπημένες ατάκες που άφησαν εποχή σε αυτή τη σειρά; Σας τις έχουμε μαζέψει όλες εδώ και θα σας γυρίσουν... χρόνια πίσω! Δείτε τις