Φαίη Σκορδά: Μας "έβαλε" στο σπίτι της και στο δωμάτιο των παιδιών της - Τι έκαναν την Κυριακή;

Αυτό έκανε με το που γύρισε από το ταξίδι της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Μας

Ένα πανέμορφο ταξίδι εκτός Ελλάδας απόλαυσε η Φαίη Σκορδά το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Μάλιστα, με το που επέτρεψε σπίτι της, την Κυριακή της, αφιέρωσε χρόνο στα παιδιά της. Την αποκάλυψη έκανε η φωτογραφία από το δωμάτιο τους. Τι έκαναν;

Η παρουσιάστρια του Πρωινού, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή. Έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Νίκου Ηλιόπουλου και όπως φαίνεται στην Ιταλία ήταν μαζί, θέλοντας να περάσουν χρόνο μακριά από όλους και από όλα, κυρίως μάλιστα, από τα media.

Την αποκάλυψη της απόδρασης τους, η Φαίη Σκορδά έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια εντυπωσιακή φωτογραφία της.

Όταν επέστρεψε λοιπόν, από το ταξίδι της αφιέρωσε την Κυριακή της στα παιδιά της. Τον Γιάννη και τον Δημήτρη, στους οποίους έχει απίστευτη αδυναμία και είναι η κύρια προτεραιότητα της. Η παρουσιάστρια όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί τους.

Συγκεκριμένα, μιας και ξεκινούσε μια νέα εβδομάδα γεμάτη υποχρεώσεις, αλλά και σχολείο, η Φαίη Σκορδά έκατσε με τα αγόρια της, για να κάνουν τα μαθήματα τους. Το διάβασμα είναι η αγαπημένη της συνήθεια με τα παιδιά της και κάθε ημέρα το κάνουν μαζί.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους, την ώρα του διαβάσματος, μέσα από το σπίτι και το δωμάτιο των παιδιών της. Μαμά και γιοι έκατσαν στο γραφείο και έκαναν όλα τα μαθήματα τους.

Φαίη Σκορδά σπίτι

H Φαίη Σκορδά και πριν από λίγες ημέρες μας έδειξε το σπίτι της. Έχει μέσα στο σαλόνι της της γκρι καναπέ, ενώ η μαύρη κουρτίνα «τραβάει» τα βλέμματα και έχουμε φωτογραφία από το Instagram!