Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αποκάλυψη για την σχέση της με τον Βασάλο - «Τα δείχνουμε ο ένας στον άλλον και...»

Τι είπε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αποκάλυψη για την σχέση της με τον Βασάλο - «Τα δείχνουμε ο ένας στον άλλον και...»

Μια αποκάλυψη για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλος έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου». Η δημοσιογράφος, είπε πως αντιδρά ο σύντροφο της, όταν θαυμάστριες του στέλνουν πονηρά μηνύματα. «Τα δείχνουμε ο ένας στον άλλον και γελάμε», είπε μεταξύ άλλων

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αναφέρθηκε σε όλα. Στην ηλικία της, στην δημιουργία οικογένειας, αλλά και πως είναι η σχέση της με τον σύντροφο της, έπειτα από τρία χρόνια κοινής πορείας και γνωριμίας.

«Είναι ωραία να είσαι με τον άνθρωπο 3 χρόνια. Αν με ρωτούσες παλιά, θα έλεγα πως πρέπει να παντρευτώ πρώτα για να κάνω παιδί», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Επίσης, η παραδέχθηκε δημόσια πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος την κρίνει τηλεοπτικά, αφού της λέει συχνά πως έχει άγχος. Όσον αφορά την αντίδραση του στις περίεργες και πονηρές φωτογραφίες που μπορεί να λαμβάνει απάντηση: «Γελάμε. Τα δείχνουμε ο ένας στον άλλον και γελάμε».

Βαλαβάνη και Βασάλος είναι πολύ ερωτευμένοι. Εκτός ότι ταιριάζουν εμφανισιακά αλλά και στον χαρακτήρα, υπάρχει και κάτι άλλο που τους ενώνει.

Πριν από λίγες ημέρες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ανακοίνωσε τα ευχάριστα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ευχάριστα είναι τα νέα που μάθαμε για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η εκδρομή της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο στα χιόνια λογικά ήταν για να τον γιορτάσουν!

Το ζευγάρι διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του καθώς και στα επαγγελματική και στα προσωπικά είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, όπως μας αποκάλυψαν πηγές μας η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συμφώνησε με τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA να συνεχίσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον σταθμό και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ενώ ακόμα ένα άτομο όπως σας έχουμε ανακοινώσει σκέφτεται να αποχωρήσει.

Φωτογραφίες από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο που πήγαν στα χιόνια

Ευρυδίκη Βαλαβάνη ALPHA

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνος Βασάλος

Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχέση

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο όπως είδατε στις παραπάνω φωτογραφίες πέρασαν ένα μαγευτικό τριήμερο στο Bansko, οι δυο τους να ζήσουν τον έρωτά τους! Έκαναν σκι, έφαγαν ήπιαν και γέμισαν τις μπαταρίες τους μέχρι να φτάσει το Σαββατοκύριακο που θα βρίσκονται ο καθένας στο κανάλι του για τις εκπομπές τους.