Καλό Μεσημεράκι: Άφωνος ο παρουσιαστής με το τηλεφώνημα που δέχτηκε - Ποιος ήταν στην άλλη γραμμή;

Παραλίγο να του... πέσει το σαγόνι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καλό Μεσημεράκι: Άφωνος ο παρουσιαστής με το τηλεφώνημα που δέχτηκε - Ποιος ήταν στην άλλη γραμμή;

Ακόμη ένα απρόσμενο τηλεφώνημα δέχτηκε ο παρουσιαστής της εκπομπής, «Καλό μεσημεράκι». Ποιος ήταν στην άλλη άκρη της γραμμής και έμεινε άφωνος στον αέρα; Ήταν ένας τραγουδιστής, που πρόσφατα μονοπώλησε το ενδιαφέρον με φημολογούμενη σχέση του.

Πλέον έχει καθιερωθεί, καθημερινά ο Νίκος Μουτσινάς να δέχεται ξαφνικά τηλεφωνήματα στην εκπομπή του, από διάφορα γνωστά ονόματα από το χώρο της ελληνικής showbiz. Σήμερα, ωστόσο ποιον θέλησε να τον καλέσει στον αέρα;

Συγκεκριμένα, ο Νίνο ήταν εκείνος που τηλεφώνησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ και τους άφησε όλους να μείνουν με το στόμα ανοιχτό, καθώς δεν συνηθίζει τέτοιου είδους κινήσεις και προτιμά να κρατάει χαμηλό προφίλ από το χώρο της showniz.

Ο τραγουδιστής αφού καλησπέρισε τον Νίκο Μουτσινά και το κοινό στο πλατό, μεταξύ άλλων συγχάρηκε τον παρουσιαστή για την επιτυχία του, ενώ είπε πως θα εμφανιστεί στο «Καλό μεσημεράκι» όταν θα έχει, όπως είπε, κάτι να πει.

Ο Νίκος Μουτσινάς κάθε φορά στην εκπομπή του μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Όπως την φορά που μπήκε μέσα στο πλατό πρόσωπο που δεν περίμενε κανείς.

«Πάγωσε» ο Νίκος Μουτσινάς στο «Καλό μεσημεράκι» και με άνδρα που του τηλεφώνησε...

Σήμερα στην εκπομπή του στον ΣΚΑΙ, ο Νίκος Μουτσινάς «πάγωσε» όταν ένας πολύ γνωστός άνδρας της ελληνικής showbiz, του τηλεφώνησε χωρίς να το περιμένει. Η αντίδραση του παρουσιαστή ήταν απίστευτη, καθώς του ήρθε από εκεί που δεν το περίμενε.

Στο «Καλό μεσημεράκι» είναι σύνηθες φαινόμενο να τον καλούν πρόσωπα από τον χώρο και να τον αφήνουν... «κάγκελο» αφού δεν τον προειδοποιεί κανείς. Σήμερα λοιπόν, τον κάλεσε ένα αγαπημένο πρόσωπο της μουσικής βιομηχανίας.

«Νίκο, καλό μεσημεράκι!». ακούστηκε ξαφνικά να λέει μια αντρική φωνή και ο Νίκος Μουτσινάς «πάγωσε». Η φωνή αυτή δεν ήταν άλλη από του Αντώνη Ρέμου. «Μας καλομεσημέριασες όλους. Πρέπει να με βρεις εσύ. Μόνο όταν τραγουδάω με καταλαβαίνεις; Έλα Νίκο… Δεν με καταλάβες;» συνέχισε και ρωτούσε, ενώ αναγκάστηκε να τραγουδήσει.

«Αντώνη σε κατάλαβα από την αρχή αλλά λέω αποκλείεται. Γι’ αυτό λέω μην πεις καμία κασκαρίκα και τρέχουμε και είναι κανένας άλλος τραγουδιστής», είπε ο Νίκος Μουτσινάς τρελός από την χαρά του γι’ αυτή την τηλεφωνική παρέμβαση.