Κυριακή, 05 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Masterchef: Έλυσαν τις διάφορες ανάμεσα τους Κατερίνα - Γιώργος μετά την κόντρα;

Τι είχε συμβεί;

Masterchef: Έλυσαν τις διάφορες ανάμεσα τους Κατερίνα - Γιώργος μετά την κόντρα;
News 24.02.2020 21:44
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Μετά την άγρια κόντρα που είχαν ανάμεσα τους η Κατερίνα Λένη με τον Γιώργο Λασκαρίδη, έλυσαν τις διαφοράς τους εντός του σπιτιού του Masterchef.; Την αποκάλυψη έκανε η παίκτρια μπροστά στις κάμερες του παιχνιδιού.

«Χθες το βράδυ ο Γιώργος ήρθε με έπιασε και μιλήσαμε. Δεν μπορούμε να τα βρούμε. Ανέβηκαν λίγο οι τόνοι, κατηγορήθηκα ότι όλα αυτά τα κάνω για το θεαθήναι. Παντού υπάρχουν πηγαδάκια, παντού σε κάθε γωνία του σπιτιού παίζουν ένα κάρο σενάρια αλλά κανείς δεν έχει τα κότσια να πει αυτά τα σενάρια μπροστά», είπε και συνέχισε η Κατερίνα.

«Δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται. Κατηγορήθηκα και για το γεγονός ότι είμαι κομμώτρια και τι δουλειά έχω εγώ μέσα στον διαγωνισμό. Δε θέλω να απολογηθώ σε κανέναν για ποιο λόγο έχω έρθει εδώ».

Στην κάμερα του Masterchef, μίλησε και ο Γιώργος

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λασκαρίδης, μίλησε και αυτός στην κάμερα και αναφέρθηκε στην κουβέντα που έκαναν. Ωστόσο, όπως ο ίδιος αποκάλυψε δεν μπόρεσαν να βρουν κάποιο κοινό σημείο.

«Με την Κατερίνα μιλήσαμε χθες βράδυ αλλά δεν καταφέραμε να λύσουμε κάτι. Έχουμε διαφορετικούς λόγους που μπήκαμε μέσα στο παιχνίδι. Μιλήσαμε για την παρεξήγηση που έγινε στο πλατό. Θεωρητικά αυτή έχει ακούσει κάποια πράγματα για εμάς σαν ομάδα και έβγαλε κάποια συμπεράσματα. Δεν μπορέσαμε κάποιο κοινό σημείο απλά θα λέμε μια καλημέρα», είπε.

Να σημειώσουμε πως, μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε παίκτης του φετινού MasterChef, λέγοντας πως στο παρελθόν έχει υπάρξει μοντέλο του Λάκη Γαβαλά. Μάλιστα ο σχεδιαστής ήταν αυτός που του ετοίμασε και την βαλίτσα του για να μπει στο παιχνίδι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Master Chef: Η παίκτρια που πήγε στο διαγωνισμό με τη σύζυγό της! Ακομπλεξάριστη μίλησε για την προσωπική της ζωή!

Εγκυμοσύνη στο Masterchef 4 - Μόλις ανακοίνωσε τα ευχάριστα

Share