Eurovision 2020: Έρχεται με τον μουσικό διαγωνισμό εκπομπή με παρουσιαστή αγαπημένο ηθοποιό

Θα μεταφέρει όλο το κλίμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Eurovision 2020: Έρχεται με τον μουσικό διαγωνισμό εκπομπή με παρουσιαστή αγαπημένο ηθοποιό

Ο διαγωνισμός τραγουδιού Eurovision 2020 θα είναι ο 65ος και πρόκειται για ακόμη μια φορά να μας συναρπάσει. Μαζί τους όμως, έρχεται η εκπομπή μέσα από την ΕΡΤ, στην οποία παρουσιαστής θα είναι ένας αγαπημένο ηθοποιός της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο διαγωνισμός φέτος θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, μετά τη νίκη της χώρας το 2019 στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, με τον Duncan Laurence και το τραγούδι "Arcade" και φέτος, η εκπομπή «Eurovision - Αντίστροφη μέτρηση» θα μεταφέρει όλο το κλίμα που θα επικρατεί.

Θα μας θυμίσει τα παλιά, θα αναδείξει τα καινούργια, θα μεταδώσει -σε πρώτη προβολή- το video clip της ελληνικής συμμετοχής, καθώς και των υπόλοιπων διαγωνιζόμενων χωρών, ενώ θα παρουσιάζονται αποκλειστικές πληροφορίες για τους τραγουδιστές των χωρών.

Η εκπομπή θα βγει στον αέρα την Κυριακή 1η Μαρτίου 2020, στις 17:00 με παρουσιαστή το Μιχάλη Μαρίνο και οι πρώτοι καλεσμένοι θα είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου, οι οποίοι και φέτος θα περιγράψουν το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Όσον αφορά την συμμετοχή μας, σε αυτό τον ημιτελικό θα είναι η Ελλάδα! Με ποιες χώρες θα διαγωνιστεί;

Στην Eurvision 2020 εκτός της εκπομπής έκπληξη είναι και η ελληνίδα τραγουδίστρια που θα είναι με την Αρμενία

Δεν φαντάζεστε ποια θα είναι η Ελληνίδα τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Αρμενία στην φετινή Eurovision. Η ίδια έχει σημειώσει αρκετές επιτυχίες και έχει κάνει και πάρα πολλές γνωστές συνεργασίες με Έλληνες τραγουδιστές.

Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε το Depi Evratesil 2020, στην Αρμενία για την ανάδειξη του εκπροσώπου της χώρας στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Εκεί πήραν μέρος συνολικά 12 καλλιτέχνες και τα αποτελέσματα βγήκαν από έναν συνδυασμό televoting και της ψηφοφορίας μια διεθνούς και μιας εγχώριας επιτροπής.

Νικήτρια ήταν η 26χρονη Αθηνά Μανουκιάν, η οποία με το τραγούδι της «Chains on You» συγκέντρωσε 168 βαθμούς.

Η Αθηνά Μανουκιάν γεννήθηκε 22 Μαΐου του 1994 στην Ελλάδα από Αρμένιους γονείς. Ήταν υποψήφια στον εθνικό τελικό της Ελλάδας για την Junior Eurovision 2008 με το τραγούδι «Το φιλί της Αφροδίτης», αργότερα συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα όπως την Έλενα Παπαρίζου. Τα singles της «Party Like A Freak», «I Surrender», «Να λες πως μ’αγαπάς» έγιναν χρυσά, ενώ συμμετείχε και στο βρετανικό X-Factor.

Το τραγούδι «Chains on you» ένα ποπ κομμάτι με R&B στοιχεία, είναι μια δημιουργία της ίδιας της Αθηνάς, καθώς και του DJ Paco.