Ο «Κλεομένης» από το Κωνσταντίνου και Ελένης σήμερα είναι αγνώριστος - Με την ηλικία του θα πάθετε πλάκα

Αδιανόητο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο «Κλεομένης» από το Κωνσταντίνου και Ελένης σήμερα είναι αγνώριστος - Με την ηλικία του θα πάθετε πλάκα

Αγνώριστος είναι σήμερα, ο «Κλεομένης» που στην σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης, ήταν ο ανιψιός του Κατακουζηνού, ο οποίος ήταν τρελά ερωτευμένος με την Βλαχάνη. Με την ηλικία του πλέον θα πάθετε πλάκα, καθώς θα καταλάβετε πως έχουν περάσει πολλά χρόνια.

Συγκεκριμένα, τον είδαμε στην πρώτη σεζόν, στο 18ο επεισόδιο. Ο τηλεοπτικός Κλεομένης - ή Μένιος - έκανε την εμφάνισή του και γράφει ιστορία ως «το τεκνό της Ελένης Βλαχάκη». Αργότερα, όμως την παρατά και ερωτεύεται την 17χρονη γειτόνισσα του Μάνθου Φουστάνου, τη Μαιρούλα.

Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Κάππας ήταν τότε περίπου 10 χρόνια μεγαλύτερος από τον χαρακτήρα που υποδύθηκε, ωστόσο δεν του φαινόταν και πολύ. Σήμερα είναι 47 χρονών και όταν ακούμε την ηλικία του καταλαβαίνουμε πως περνάνε τα χρόνια.

Και όμως πρώην παίκτης που είχε πάρει μέρος στο Survivor είχε παίξει στην σειρά του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνου και Ελένης και είχε υποδυθεί τον σύντροφο της Ελένης Βλαχάκη.

Πως είναι σήμερα;

Στην κάμερα του «Μεσημέρι Yes» και τον δημοσιογράφο Στάθη Πουρουτίδη μίλησε ο Κωνσταντίνος Κάππας, ο οποίος πρωταγωνιστεί στις παραστάσεις “Tape” και “Ο άλλος” στα θέατρα 104 και Μικρό Χορν αντίστοιχα, και μίλησε για όλα.

Στην κάμερα του “Μεσημέρι Yes” και τον δημοσιογράφο Στάθη Πουρουτίδη μίλησε ο Κωνσταντίνος Κάππας. Ο ηθοποιός αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στις παραστάσεις “Tape” και “Ο άλλος” στα θέατρα 104 και Μικρό Χορν αντίστοιχα.

«Δεν υπάρχει κάτι στην τηλεόραση που να με ενθουσιάσει. Μια πρόταση που να πω, α αυτή είναι ωραία. Επίσης, δεν συμφωνώ με τις συνθήκες που γίνεται πια η τηλεόραση. Δεν ξέρω αν θα ξανακάνω γιατί δεν νομίζω πως μπορώ να βρω τόσο χρόνο, ξαφνικά 13 ώρες την ημέρα. Θα πρέπει να είμαι πολύ αποφασισμένος για αυτό, να είναι μια πολύ καλή δουλειά, ένα ωραίο σενάριο για να πω πως θα ασχοληθώ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Κάππας.

«Δεν ξανακάνω πράγματα που έκανα παλιότερα ή να κάνω για παράδειγμα 10 επεισόδια για να βγάλω κάποια χρήματα” συμπλήρωσε ο ηθοποιός προσθέτοντας με ειλικρίνεια πως “στην εποχή της επιτυχίας του Κλείσε Τα Μάτια, εμείς κάναμε την δουλειά μας και ήμασταν προσγειωμένα παιδιά. Είχαμε φιλοδοξία στη δουλειά μας αλλά όχι για να προβληθούμε και να μιλούν όλοι για εμάς. Για αυτό και μετά ήμασταν όλοι χαμηλού προφίλ, δεν θυμάμαι κάποιο παιδί να έγινε ξαφνικά πρώτη φίρμα».