Κωνσταντίνου και Ελένης: Πρώην παίκτης του Survivor έχει παίξει στην σειρά! Υποδύθηκε τον σύντροφο της Βλαχάκη! 

Πάει το μυαλό σας;

Κωνσταντίνου και Ελένης: Πρώην παίκτης του Survivor έχει παίξει στην σειρά! Υποδύθηκε τον σύντροφο της Βλαχάκη! 

Και όμως πρώην παίκτης που είχε πάρει μέρος στο Survivor είχε παίξει στην σειρά του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνου και Ελένης και είχε υποδυθεί τον σύντροφο της Ελένης Βλαχάκη.

Ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά, έδωσαν την ευκαιρία σε αρκετούς τότε πρωτοεμφανιζόμενους ηθοποιούς να γίνουν αναγνωρίσιμοι στο κοινό κάνοντας μόνο ένα μικρό πέρασμα σε ένα από τα επεισόδια της σειράς.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που είχαν ξεχωρίσει με την guest εμφάνιση στην οικεία του Κατακουζηνού και της Βλαχάκη ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο ηθοποιός που είχε βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor, είχε ενσαρκώσει τον Στάθη, έναν από τους συντρόφους της Ελένη Βλαχάκη.

Κωνσταντίνου και Ελένης Survivor

Θυμάστε τον «Νίκο Γρέβια» που ήταν δικηγόρος του Κατακουζηνού; Σήμερα θα «κολλούσε» η Βλαχάκη!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Αν διάλεγαν αυτή την ηθοποιό, το πρόσωπο της Βλαχάκη θα ήταν... άλλο! Δεν πάει το μυαλό σας!

Αν διάλεγαν αυτή την ηθοποιό για τον ρόλο της Βλαχάκη στο Κωνσταντίνου και Ελένης, το πρόσωπο της θα ήταν... άλλο και δεν πάει το μυαλό σας για ποια μιλάμε.

Ο Χάρης Ρώμας, μιλώντας στην «Φωλιά των κου κου» αναφέρθηκε στην επιτυχημένη κωμική σειρά του ΑΝΤ1 που μέχρι σήμερα βλέπει μεγάλη επιτυχία, ακόμη και σε επαναλήψεις.

Όπως αποκάλυψε, αρχική επιλογή για τον ρόλο αυτό δεν ήταν η Ελένη Ράντου...

«Για το Κωνσταντίνου και Ελένης πρώτη επιλογή ήταν η Δήμητρα Παπαδοπούλου στο μυαλό μας και αμέσως μετά η Ελένη Ράντου. Είχα πει ότι αυτό πρέπει να γίνει με μια από τις δύο, αλλιώς δεν έχει και νόημα να γίνει. Ευτυχώς τσίμπησε η δεύτερη”, δήλωσε ο Χάρης Ρώμας.

Για αυτό μπήκε τέλος στην επιτυχημένη σειρά και ο «Κατακουζηνός» έκανε την αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς.

Πρώην παίκτης του Survivor μάζεψε βαλίτσες και πήγε στο... Ιράν! Ποιος ο λόγος;

Πρώην παίκτης του Survivor μάζεψε τις βαλίτσες του και πήγε στο Ιράν! Ποιος ο λόγος ωστόσο που αποφάσισε να κάνει κάτι τέτοιο και τι είπε ο ίδιος;

Ο λόγος για τον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος θέλησε να κάνει ένα "μίνι" διάλειμμα από την καθημερινότητά του και να απολαύσει λίγο χρόνο σε ένα διαφορετικό κλίμα, αλλά και να γυρίσει την νέα του ταινία για το Netflix, όπου υποδύεται έναν Βυζαντινό ιππότη, αξιωματικό ο οποίος μάχεται κατά των Περσών.

Ο ίδιος ως λάτρης των social media, δεν μπόρεσε να μην μοιραστεί την στιγμή με τους ακόλουθούς του, ενώ φρόντισε μάλιστα να τους δείξει και την ρουτίνα που ακολουθεί εκεί πέρα.

Σε πρόσφατο ποστ του μάλιστα έγραψε, "Καμιά φορά είναι δύσκολο να περιγράψω την φυσική ομορφιά του Ιράν!"

Survivor Ιράν

Αυτή η παίκτρια βγήκε από το Survivor και δεν σήμερα δεν την αναγνωρίζει κανείς! Το πρόσωπο της είναι πλέον άλλο....