Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάστε τον «Νίκο Γρέβια» που ήταν δικηγόρος του Κατακουζηνού; Σήμερα θα «κολλούσε» η Βλαχάκη!

Τότε δεν τον ήθελε, σήμερα θα τον ερωτευόταν!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάστε τον «Νίκο Γρέβια» που ήταν δικηγόρος του Κατακουζηνού; Σήμερα θα «κολλούσε» η Βλαχάκη!

Θυμάστε τον «Νίκο Γρέβια» που ήταν δικηγόρος του Κατακουζηνού στο Κωνσταντίνου και Ελένης; Σήμερα θα «κολλούσε» η Βλαχάκη αφού ο χρόνος δεν τον έχει ακουμπήσει καν!

Μια σειρά που αγαπήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη αντίστοιχη ελληνική, ήταν σίγουρα το «Κωνσταντίνου και Ελένης» που ακόμη μέχρι και σήμερα έχει μεγάλη απήχηση στο ελληνικό και κυπριακό κοινό.

Η σειρά είχε δύο κύκλους: η πρώτη προβλήθηκε το 1998-1999 και η δεύτερη το 1999-2000, από τότε έχει προβληθεί σε τεράστιο αριθμό – ρεκόρ επαναλήψεων. Κάποιοι ηθοποιοί, μας έμειναν αλησμόνητοι και ένας από αυτούς ήταν και ο Νίκος Γρέβιας, ο δικηγόρος του Κατακουζηνού που δεν τα κατάφερε και... πολύ καλά με την δικηγορία.

Σήμερα, ο Ηλίας Ζερβός, ο ηθοποιός που τον υποδύονταν είναι ολόιδιος! Μάλιστα αν τον έβλεπε η Ελένη Βλαχάκη θα κολλούσε και εκείνη! Δείτε την φωτογραφία με το τότε και το τώρα:

Κωνσταντίνου και Ελένης Νίκος Γρέβιας δικηγόρος σήμερα

Δείτε πώς είναι σήμερα και η Λίλα από την σειρά! Θα πάθετε σοκ!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Η δικηγόρος της "Βλαχάκη" άλλαξε! Δεν είναι πλέον τόσο «άγρια» όσο την θυμάσαι!

Η δικηγόρος της τηλεοπτικής "Βλαχάκη" άλλαξε και δεν θα την αναγνωρίσεις! Δεν είναι πλέον τόσο «άγρια» όσο την θυμάσαι στο Κωνσταντίνου και Ελένης! Η εμφάνισή της θα στην θυμίσει σίγουρα, ωστόσο θα εκπλαγείς με το look της!

Μπορεί εμείς να την γνωρίσαμε ως κολλητή της Ελένης και δικηγόρο της, που ήθελε να "ξεφορτωθεί" τον Κατακουζηνό από το σπίτι, ωστόσο σήμερα έχει αλλάξει αρκετά από τότε!

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια παραμένει εξίσου λαμπερή, με την εμφάνισή της να "φέρνει" στον χαρακτήρα που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε, με μικρές αλλαγές.

Κωνσταντίνου και Ελένης δικηγόρος

Έχετε δει και την κυρία Νίτσα.... την μπακάλισσα σήμερα;

Κωνσταντίνου και Ελένης: Την δικηγόρο την θυμάστε; Έκανε δημόσια εμφάνιση και δεν την καταλάβαμε!

Την δικηγόρο την θυμάστε από την αγαπημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Έκανε δημόσια εμφάνιση και δεν την καταλάβαμε.

Μετά το τέλος του κωμικού σήριαλ στο οποίο είχαν ταυτιστεί οι τηλεθεατές με πολλούς χαρακτήρες, η συγκεκριμένη ηθοποιός κάνεις σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις, ενώ δεν την έχουμε δει ούτε στην τηλεόραση.

20 χρόνια μετά την σειρά, φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο θέατρο Γκλόρια, δίνοντας το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η Σκούπα».

Η Έλλη Ρούσσου, η δικηγόρος της Ελένης Βλαχάκη, στην πραγματική ζωή, Ελένη Φίλιππα, έχει αλλάξει πολύ, αφού έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε.

Κωνσταντίνου και Ελένης δικηγόρος