Κωνσταντίνου και Ελένης: Την κυρία Νίτσα θα την αναγνωρίζαμε όλοι στο δρόμο! Στο πρόσωπο δεν έχει αλλάξει πολύ! 

Λες και δεν πέρασαν τα χρόνια!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνου και Ελένης: Την κυρία Νίτσα θα την αναγνωρίζαμε όλοι στο δρόμο! Στο πρόσωπο δεν έχει αλλάξει πολύ! 

Την κυρία Νίτσα από την σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης την θυμάστε; Στο πρόσωπο δεν έχει αλλάξει πολύ και στο δρόμο θα την αναγνωρίζαμε όλοι.

Ο ρόλος έχει μείνει ανεξίτηλος στην ηθοποιό Μαρία Παλαιολόγου, η οποία τον βρίσκει μπροστά της σε κάθε βήμα της καθημερινότητάς της.

«Όπου μπαίνω, είτε σε ταξί, είτε στο τρόλεϊ, είτε σε μαγαζιά όλο τα ίδια μου λένε. Μέχρι και στη θάλασσα που πηγαίνω “κυρία Νίτσα” με φωνάζουν. “Τι καλή που ήσασταν; Να σας δούμε σε κανέναν ρόλο” μου λένε», είχε δηλώσει στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not».

Στο πρόσωπο η κυρία Νίτσα σήμερα παραμένει σχεδόν ίδια, αφού δεν έχει αλλάξει πολύ.

Κωνσταντίνου και Ελένης κυρία Νίτσα

Τον θείο της «Βλαχάκη» τον θυμάστε; Τώρα πια έμεινε χωρίς σπίτι!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Κι όμως έπαιξε κανονικός αστυνόμος στην σειρά! Το πρόσωπο που δεν πρόσεξε ποτέ κανείς...

Κι όμως έπαιξε κανονικός αστυνόμος στην σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης! Το πρόσωπο που δεν πρόσεξε ποτέ κανείς, βγήκε στην δημοσιότητα!

Ούτε ο Ακουαφόρτες, ούτε ο Μπάμπης ο Μπάμπουρας. Στο Μαρούσι υπάρχει κι ένας (τουλάχιστον) κανονικός αστυνομικός που όταν ακούει τον Κατακουζηνό να λέει: "Τρόμαξα, επειδή μου έβγαλε τη συκωταριά η μαφία" λογικά τον ρωτάει: "Και τότε πώς ζεις;". Αργότερα όμως κάνει το λάθος να ρωτήσει: "Ποια μαφία;" για να πάρει την απάντηση: "Ο κύριος... Φαλλός!". Ωστόσο η πραγματική μεγάλη στιγμή του κανονικού αστυνομικού τιτλοφορείται "Τι λες μωρή τρελοκοτσιδού!" και είναι αυτή (απ' το 41.10):

Να σας θυμίσουμε και το θέμα με το πώς είναι σήμερα ο εκδότης του Κωνσταντίνου, «Φουντουκιώτης»!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Την Ουρανία την θυμάστε; Έφερνε ατυχία σε όλους! Σήμερα η "κατάρα" θα πρέπει να έχει σπάσει!

Την Ουρανία από το Κωνσταντίνου και Ελένης την θυμάστε; Έφερνε ατυχία σε όλους, αλλά σήμερα η "κατάρα" πρέπει να έχει... σπάσει.

Όλοι θυμόμαστε αυτό το επεισόδιο, όπου όλοι κατέληξαν στο τέλος με ένα τραύμα στο σώμα τους, αφού της είπαν «όχι» στο να κάνουν ασφάλεια με αποτέλεσμα να τους "γκαντεμιάσει".

Κωνσταντίνου και Ελένης Ουρανία

Τον συγκεκριμένο ρόλο λοιπόν της Ουρανίας της ασφαλίστριας, υποδύθηκε η Νεφέλη Ορφανού, μια από τις πιο επιτυχημένες σήμερα ηθοποιούς της γενιάς της.

Μετά την συμμετοχή της στην σειρά έπαιξε σε πολλές σειρές στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και στο θέατρο.

Ένα επεισόδιο που κάνει μεγάλη επιτυχία στο διαδίκτυο δεν έχει παίξει ποτέ στην τηλεόραση σε επανάληψη. Το έχετε δει; Έχει 2.000.000 προβολές.

Ατυχία κατάρα