Κωνσταντίνου και Ελένης: Τον θείο της «Βλαχάκη» τον θυμάστε; Τώρα πια έμεινε χωρίς σπίτι!

Τι συνέβη;

Κωνσταντίνου και Ελένης: Τον θείο της «Βλαχάκη» τον θυμάστε; Τώρα πια έμεινε χωρίς σπίτι!

Τον «Τζώνυ», τον θείο της Ελένης Βλαχάκη από την επιτυχημένη σειρά του Ant1, «Κωνσταντίνου και Ελένης», δεν μπορεί να μην τον θυμάστε! Τώρα πια έμεινε χωρίς σπίτι, μιας και το δικό του καταστράφηκε!

Ο Τζώνυ Βαβούρας ενσάρκωσε τον θείο της Ελένης Βλαχάκη και μοίρασε άφθονο γέλιο σε όλους τους φανς της σειράς.

Σας βρήκαμε επίσης τη σκηνή "φάντασμα" από το Κωνσταντίνου και Ελένης, που γυρίστηκε αλλά δεν παίχτηκε ποτέ στην τηλεόραση!

Ένα άσχημο γεγονός ήρθε για να σοκάρει τον ηθοποιό ωστόσο, μιας και η υπέροχη μονοκατοικία στην οποία έμενε στην Αγία Παρασκευή κατεδαφίστηκε και στη θέση της χτίζεται μία πολυκατοικία.

Οι κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν τα παράπονά τους, μιας και ακόμα ένα υπέροχο σπίτι γκρεμίστηκε προκειμένου να χτιστεί στη θέση του μια απρόσωπη μονοκατοικία.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Τον θείο Τζώνυ της Ελένης Βλαχάκη τον θυμάστε; Σήμερα τα «σπάει» στην πίστα!

Τον Τζώνυ, τον θείο της Ελένης Βλαχάκη στην σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης, τον θυμάστε; Σήμερα ο ηθοποιός τα «σπάει» στην πίστα όταν τραγουδά.

Εμφανισιακά δεν έχει αλλά σχεδόν καθόλου και στο πρόσωπο παραμένει ίδιος με τον Τζώνυ που γνωρίσαμε στο κωμικό σήριαλ του ΑΝΤ1.

Ο Τζώνυ στην σειρά κράτησε το δικό του όνομα αφού στην πραγματικότητα λέγεται Τζώνυ Βαβούρας και εκτός από ηθοποιός είναι και μουσικός.

Κωνσταντίνου και Ελένης θείος Ελένης

Ο ίδιος έχει τραγουδήσει σε συναυλίες και επί σκηνής τα έχει «σπάσει» με τα κομμάτια του.

Τζώνυ Βαβούρας

Την Λολότα Μπάρα από την άλλη την θυμάστε; Είχε πάει να κλέψει το σπίτι από την Βλαχάκη και τον Κατακουζηνό. Σήμερα είναι έτσι.