Κωνσταντίνου και Ελένης: Η Λολότα Μπάρα που έλεγε πως έχει την τρίτη διαθήκη σήμερα δεν έχει αλλάξει πολύ! Έτσι είναι!

Στο πρόσωπο δεν διαφέρει πολύ!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Η Λολότα Μπάρα που έλεγε πως έχει την τρίτη διαθήκη σήμερα δεν έχει αλλάξει πολύ! Έτσι είναι!

Η Λολότα Μπάρα από την σειρά του ANT1, Κωνσταντίνου και Ελένης, δεν έχει αλλάξει πολύ σήμερα. Στον ρόλο της στην σειρά, έλεγε πως έχει την τρίτη διαθήκη για το σπίτι.

Ένα από τα επεισόδια που μας έχει μείνει στο μυαλό είναι όταν η Ελένη Βλαχάκη και ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός ήταν αναγκασμένοι να αφήσουν την οικία τους στο Μαρούσι, αφού τελικά ο θείος τους την έγραψε σε άλλους.

Βέβαια, αποδείχτηκε πως απλά ήταν απατεώνες και η Λολότα Μπάρα η μια από τους δυο, δεν ήταν αυτό που έλεγε, μιας και είχε γνωριστεί και με το Μάνθο....

Σήμερα, η ηθοποιός που την υποδύθηκε πως είναι;

Ο λόγος για την Ασπασία Τζιτζικάκη, η οποία είναι από τις αγαπημένες ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης. Μετά την συμμετοχή της στην σειρά, δεν έχει αλλάξει πολύ στο πρόσωπο και μέχρι σήμερα παραμένει κούκλα.

Ποια είναι η πραγματική ιστορία που είχαν γράψει αρχικά ο Χάρης Ρώμας;

Κωνσταντίνου και Ελένης Λολότα

Κωνσταντίνου και Ελένης: Η «Tζοάννα» σήμερα είναι αγνώριστη! Κάποτε ήταν η «μοναδική αγάπη» του Μάνθου!

Σήμερα η «Τζοάννα» από την σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης είναι αγνώριστη. Κάποτε, όταν προβαλλόταν στον ΑΝΤ1 ήταν η «μοναδική αγάπη» του «Μάνθου».

Μπορεί να την είχαμε δει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, ωστόσο ο ρόλος που μας έχει μείνει στο μυαλό είναι της κοπέλας του γόη, της κωμικής σειράς.

Η Χρύσα Κοντογιώργου πλέον έχει αποσυρθεί από το χώρο της τηλεόρασης και απολαμβάνει κάθε λεπτό της οικογενειακής της ευτυχίας. Βρήκε τον έρωτα στα μάτια του εφοπλιστή Απόστολου Βεντούρη.

Σήμερα, η ηθοποιός δεν έχει καμία σχέση με την «Τζοάννα», καθώς έχει κόψει τα μαλλιά της καρέ, ωστόσο είναι γλυκιά όπως τότε.

Ακόμη μια μοναδική αγάπη του «Μάνθου», ήταν και η «Φιόνα». Με το ποια είναι η κόρη της θα πάθετε πλάκα!

Κωνσταντίνου και Ελένης Τζοάννα

Κωνσταντίνου και Ελένης: Την ηθοποιό που έκανε την ρεπόρτερ του ΣΠΑΙ την ξέρουμε όλοι! Δεν πάει το μυαλό σας ποια είναι...

Την ηθοποιό που έκανε την ρεπόρτερ του ΣΠΑΙ στην σειρά του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνου και Ελένης την θυμάστε; Την ξέρουμε όλοι, αλλά δεν πάει το μυαλό σας ποια είναι.

Μία δημοσιογράφος καλύπτει ρεπορτάζ για το σπίτι του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού και της Ελένης Βλαχάκη, μετά από τις πληροφορίες πως κάποιος τους κρατάει ομήρους.

Με απευθείας σύνδεση έβγαινε στις ειδήσεις του τηλεοπτικού σταθμού που εργαζόταν στο ΣΠΑΙ και μετέφερε τα όσα γινόντουσαν. Ποια όμως ηθοποιός την υποδυόταν;

Ο λόγος για την Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία πριν αρκετούς μήνες έγινε για δεύτερη φορά μαμά!

Κωνσταντίνου και Ελένης Κατερίνα Παπουτσάκη ηθοποιός