Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάστε την "Φιόνα μοναδική μου αγάπη"; Δεν φαντάζεστε ποια είναι η κόρη της!

Το γνωρίζατε εσείς;

Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάστε την

Θυμάστε την «Φιόνα μοναδική μου αγάπη», από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δεν φαντάζεστε ποια είναι η κόρη τους!

Η σειρά του ΑΝΤ1 έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη και προβάλλεται μέχρι και σήμερα σημειώνοντας νούμερα υψηλής τηλεθέασης!

Η γνωστή ηθοποιός Λίλιαν Αρχοντή στην σειρά υποδυόταν την ερωμένη του Μάνθου Φουστάνου και η ατάκα «Φιόνα μοναδική μου αγάπη», έχει μείνει στην ιστορία!

Τράκαρε με την μηχανή ο πιο πολυσυζητημένος ηθοποιός του «Κωνσταντίνου και Ελένης»! Οι τραγικές στιγμές...

Η κόρη της λοιπόν είναι η «Μπουλίτσα» από την σειρά «Καφέ της Χαράς»! Οι δυο τους μάλιστα είχαν εμφανιστεί μαζί στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όμως επειδή είναι «σημαδεμένες» με τους συγκεκριμένους ρόλους κανείς δεν μπορεί να συγκρατήσει ότι είναι μητέρα και κόρη!

Κωνσταντίνου και Ελένης Φιόνα

Αδιανόητο! Δεν το κατάλαβε κανείς! Ηθοποιός από το "Κωνσταντίνου και Ελένης" έχει παίξει και στο "Καφέ της Χαράς"...

Αδιανόητο! Αυτό δεν το κατάλαβε σχεδόν κανείς όταν το είδε. Η ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στο "Κωνσταντίνου και Ελένης", έχει παίξει και στο "Καφέ της Χαράς".

Οι δυο σειρές έχουν αρκετά χρόνια διαφοράς προβολής στην τηλεόραση, με αποτέλεσμα αρκετοί ηθοποιοί να έχουν αλλάξει και να μην τους καταλάβουμε, όχι βέβαια μόνο εμφανισιακά, αλλά και λόγω του ρόλου τους.

Αυτή την ηθοποιό για παράδειγμα, άμα δεν παρατηρούσαμε το επεισόδιο του "Καφέ της Χαράς" δεν θα την καταλαβαίναμε.

Ο λόγος για την Λίλιαν Αρχοντή! Στο "Κωνσταντίνου και Ελένης" υποδυόταν με επιτυχία την "Φιόνα", την μοναδική αγάπη του Μάνθου όπως έλεγε όλες τις σχέσεις του.

Καφέ της Χαράς: Ο «Μανωλάκης» αρραβωνιάστηκε! Δείτε το πρόσωπο της κοπέλας...

undefined

Από την Άλλη στο "Καφέ της Χαράς" υποδύθηκε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο. Έκανε την Ρωσίδα όπου κρατούσε συντροφιά στους άντρες. Εκεί γνώρισε τον "Φατσέα" όπου έγινε η ψυχολόγος του.

undefined

Κωνσταντίνου και Ελένης: Σκάνδαλο 20 χρόνια μετά! «Κλεμμένη» η σειρά - Αυτή αντέγραψαν...

Σκάνδαλο 20 χρόνια μετά το Κωνσταντίνου και Ελένης! Η σειρά είναι «κλεμμένη» και αυτή αντέγραψαν...

Αδιανόητο! Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ΑΝΤ1 αλλά και του συγγραφικού διδύμου Ρώμα-Χατζησοφιά ήταν αναμφισβήτητα το διαχρονικό και κλασσικό σήριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης». Όμως η Άννα Χατζησοφιά το 1992, είχε γράψει για λογαριασμό της ΕΡΤ το σήριαλ «Εξ αδιαιρέτου» που ήταν ουσιαστικά ο «πρόγονος» της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης». Η βασική υπόθεση της σειράς ήταν: Μια γυναίκα και ένας άντρας που δεν έχουν τίποτα κοινό, κληρονομούν «εξ αδιαιρέτου» μια μονοκατοικία στα βόρεια προάστια και αποφασίζουν να συγκατοικήσουν, χωρίζοντάς την στη μέση…Σας θυμίζει κάτι;

Μιλάμε για τον «πρόγονό» του «Κωνσταντίνου και Ελένης», μια σειρά της ΕΡΤ διά χειρός Άννας Χατζησοφιά με τον τίτλο «Εξ αδιαιρέτου»,

Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο Νικόλας άλλαξε επάγγελμα! Δεν πάει ο νου σας τι δουλειά κάνει!

Ηθοποιοί:
Βάνα Παρθενιάδου , Αλέξανδρος Μυλωνάς , Τζόυς Ευείδη , Νίκος Αλεξίου (II) , Στέλιος Μάινας , Αλεξάνδρα Παυλίδου

Καφέ της Χαράς: Η Μπουλίτσα άνοιξε «πυρ»! Η «σπόντα» κατά του Χάρη Ρώμα!

Η Μπουλίτσα από το «Καφέ της Χαράς» άνοιξε πυρ και η «σπόντα» που πέταξε κατά του Χάρη Ρώμα!

Η μικρή Μπουλίτσα έγινε γνωστή μέσα από την σειρά του ΑΝΤ1 που όλοι αγαπήσαμε και σύντομα θα δούμε στις οθόνες μας το νέο κύκλο!

Η Χριστίνα Αρχοντή, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, έχει μεγαλώσει και περιμένει πως και πως να ενταχθεί στο καστ της σειράς του ΑΝΤ1!

Η Μπουλίτσα ρωτήθηκε από την εκπομπή «Happy Day» για τη σειρά και εκείνη δεν δίστασε να εκφράσει το παράπονό της και on camera! Καφέ της Χαράς: Ο «Φατσέας» κάνει spoiler για το νέο κύκλο! Δείτε την φωτογραφία...

Η Χριστίνα Αρχοντή τόνισε:

«Έχουμε μιλήσει με τον κύριο Ρώμα, προς το παρόν μου έχει πει να λέω ότι δεν ξέρω. Ίσως να ρωτήσετε το ίδιο καλύτερα για λεπτομέρειες.

Ελπίζω κάτι να έχει στο νου του και για μένα, γιατί αν δεν έχει θα στεναχωρηθώ και θα πληγωθώ. Και όχι μόνο εγώ, αλλά και τα πρόσωπα που με αγαπάνε και περιμένουν να με δουν κι εμένα.

Είμαι κι εγώ μέλος του καστ, δεν ξέρω πώς θα γινόταν να λείπει κάποιος σεναριακά. Εκείνοι ξέρουν»!

Μπουλίτσα