Τράκαρε με την μηχανή ο πιο πολυσυζητημένος ηθοποιός του «Κωνσταντίνου και Ελένης»! Οι τραγικές στιγμές...

Δεν το γνώριζε κανείς!

Τράκαρε με την μηχανή ο πιο πολυσυζητημένος ηθοποιός του «Κωνσταντίνου και Ελένης»! Οι τραγικές στιγμές...

O πιο πολυσυζητημένος ηθοποιός του «Κωνσταντίνου και Ελένης» τράκαρε με την μηχανή του! Οι τραγικές στιγμές που κανείς δεν γνώριζε!

Ο γνωστός Βασίλης Κούκουρας λοιπόν σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως πριν μερικά χρόνια είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα με την μηχανή του και λίγο έλειψε να του στοιχίσει την ζωή!

«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Ο θάνατος - θρίλερ γνωστής ηθοποιού! Δεν έγινε ποτέ γνωστή η αιτία...

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω όλα όσα είχε δηλώσει:

«Δεν παίρνουμε ούτε €1 από τις επαναλήψεις για το κάθε επεισόδιο»

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως από τις επαναλήψεις του «Κωνσταντίνου και Ελένης» δεν παίρνει ούτε €1 από τις επαναλήψεις του εκάστοτε επεισοδίου. Ο ίδιος είπε για το συγκεκριμένο σίριαλ: «Ακόμα δουλεύω για να ‘πετάξω’ τον Μάνθο Φουστάνο και θα ήθελα να ξεκουραστεί λίγο». Ο Βασίλης Κούκουρας δεν δίστασε πως θα ήθελε να δώσει μια συνέντευξη χωρίς να ερωτηθεί για τον συγκεκριμένο ρόλο μιας και έχει κάνει «απίστευτα πράγματα στο θέατρο». Έτσι, όπως τόνισε, παρουσίασε το τηλεπαιχνίδι TV Quiz για βιοποριστικούς λόγους.

Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα

Ο Βασίλης Κούκουρας, σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, αναφέρθηκε και στο σοβαρό ατύχημα που είχε με τη μηχανή του, το 2013, το οποίο παρ’ ολίγον να του στοιχίσει τη ζωή, λέγοντας: «Ήταν μια κακιά στιγμή. Όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος».

Κωνσταντίνου και Ελένης: Νεκρός ο ξάδερφος του «Κατακουζηνού»! Τον σκότωσε ο καρκίνος...

Βρέθηκε νεκρός ο ξάδερφος του «Κατακουζηνού» από την αγαπημένη σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης"! Τον σκότωσε ο καρκίνος...

Προβλήθηκε τις σεζόν 1998 -2000 όμως είναι σα να μη σταμάτησε ποτέ, καθώς 20 χρόνια μετά συνεχίζει να προβάλλεται από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 σε επανάληψη.

Μάλιστα, πολλοί από τους ηθοποιούς που έκαναν guest εμφανίσεις στη σειρά έχουν φύγει πλέον από τη ζωή. Και μπορεί μετά τη συμμετοχή τους στην πετυχημένη σειρά να μην τους είδαμε ξανά στην τηλεόραση, ωστόσο συνεχίζουν να χαρίζουν γέλιο στους τηλεθεατές με τις ξεκαρδιστικές τους ατάκες.

Χρήστος Ευθυμίου

Κωνσταντίνου και Ελένης: Η Μαιρούλα έγινε ολόκληρη γυναίκα! Αποκλείεται να την αναγνωρίσετε!

Κωνσταντίνου και Ελένης νεκροί ηθοποιοί

Χαρακτήρας: Νικηφόρος Κατακουζηνός

Επεισόδιο: Ο Τελευταίος Άνθρωπος που είδε το Θείο

Ο Ευθυμίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών ανήμερα της γιορτής του το 2008 από ανακοπή καρδιάς, ενώ έδινε μάχη με τον καρκίνο.