Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάστε την «Λίλα» του Μάνθου; Ήταν η μοναδική του αγάπη και σήμερα δεν θα έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της!

Αν την έβλεπε θα έλεγε ξεκάθαρα.... Ποια Πέγκυ;

Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάστε την «Λίλα» του Μάνθου; Ήταν η μοναδική του αγάπη και σήμερα δεν θα έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της!

Θυμάστε την «Λίλα» του Μάνθου από το Κωνσταντίνου και Ελένης; Ήταν η μοναδική του αγάπη και σήμερα δεν θα έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της και θα έλεγε.... Ποια Πέγκυ; Σοκ! Έχουμε φωτογραφίες...

Η Μαριάννα Μαρτέλη, πλέον, έχει αποσυρθεί από τον χώρο της υποκριτικής και μένει μόνιμα στην Ηλεία, εργάζεται ως καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας, ενώ αφιερώνει καθημερινά χρόνο σε κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις.

Όσον αφορά στη συμμετοχή της στο επιτυχημένο σίριαλ, δηλώνει χαρακτηριστικά «Τα πρώτα χρόνια στο σχολείο με φώναζαν όλοι “Λίλα” και είναι ευχάριστο. Ο κόσμος αγαπάει τους ηθοποιούς διότι έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν ένα παραμύθι και αυτό εκπέμπει μαγεία και είναι ευχάριστο. Οπότε η Λίλα είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου.»

Δείτε πώς είναι σήμερα:

Κωνσταντίνου και Ελένης Λίλα σήμερα
Κωνσταντίνου και Ελένης η Λίλα πώς είναι σήμερα

Δείτε πώς είναι σήμερα και η Αλέκα που ήθελε τον αστυνόμο!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Η «Tζοάννα» σήμερα είναι αγνώριστη! Κάποτε ήταν η «μοναδική αγάπη» του Μάνθου!

Σήμερα η «Τζοάννα» από την σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης είναι αγνώριστη. Κάποτε, όταν προβαλλόταν στον ΑΝΤ1 ήταν η «μοναδική αγάπη» του «Μάνθου».

Μπορεί να την είχαμε δει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, ωστόσο ο ρόλος που μας έχει μείνει στο μυαλό είναι της κοπέλας του γόη, της κωμικής σειράς.

Η Χρύσα Κοντογιώργου πλέον έχει αποσυρθεί από το χώρο της τηλεόρασης και απολαμβάνει κάθε λεπτό της οικογενειακής της ευτυχίας. Βρήκε τον έρωτα στα μάτια του εφοπλιστή Απόστολου Βεντούρη.

Σήμερα, η ηθοποιός δεν έχει καμία σχέση με την «Τζοάννα», καθώς έχει κόψει τα μαλλιά της καρέ, ωστόσο είναι γλυκιά όπως τότε.

Ακόμη μια μοναδική αγάπη του «Μάνθου», ήταν και η «Φιόνα». Με το ποια είναι η κόρη της θα πάθετε πλάκα!

Κωνσταντίνου και Ελένης Τζοάννα