Αδιανόητο! Βγήκε από το Survivor και σήμερα δεν την αναγνωρίζει κανείς! Το πρόσωπο της είναι πλέον άλλο....

Δε θα την αναγνωρίζατε με τίποτα!

Αδιανόητο! Βγήκε από το Survivor και σήμερα δεν την αναγνωρίζει κανείς! Το πρόσωπο της είναι πλέον άλλο....

Αυτή η παίκτρια που γνωρίσαμε στο Survivor έκανε απίστευτη αλλαγή μόλις βγήκε από το παιχνίδι και δεν την αναγνωρίζει κανείς! Το πρόσωπό της είναι πλέον άλλο και είναι αδιανόητο το πως δε θυμίζει καθόλου την παίκτρια που γνωρίσαμε πριν κάποια χρόνια!

Ήταν μία παίκτρια που μπήκε στο παιχνίδι την ίδια μέρα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ωστόσο κατάφερε μέσα στο λίγο χρόνο που έμεινε στο ριάλιτι να αφήσει το στίγμα της.

Ο λόγος για την Ζωή Ανδρονικίδου η οποία φαίνεται να άλλαξε πάρα πολύ από τη μέρα που βγήκε από το παιχνίδι!

«Έλαβα συμμετοχή στο Survivor γιατί είναι μια τρομερή εμπειρία, είμαι αθλήτρια και εγώ, θέλω να το ζήσω. Πέρσι ήμουνα στον καναπέ.. βασικά έκανα προπονήσεις και έλεγα.. “πάμε γρήγορα σπίτι να δούμε Survivor” .. οπωσδήποτε πρέπει να το ζήσω αυτό και να μου δόθηκε η ευκαιρία» δήλωσε η ίδια.

Η πανέμορφη ζωή ωστόσο αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Τεράστια είναι και η αλλαγή που έκανε η μικρή Ροδάνθη, η οποία πλέον, τις πατάει όλες κάτω!

ζωή ανδρονικίδου survivor
survivor παίκτρια
Survivor μεγάλη αλλαγή

Σόφη Πασχάλη: Αγνώριστη η πρώην παίκτρια του Survivor! Άβαφη με κολλητό τζιν!

Αγνώριστη η πρώην παίκτρια του Survivor, Σόφη Πασχάλη στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr! Άβαφη με κολλητό τζιν!

Την γνωρίσαμε περισσότερο μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και η αλήθεια είναι πως... έχει αλλάξει αρκετά από τότε εμφανισιακά!

Είναι πιο αδύνατη από ποτέ και στο πρόσωπο... λάμπει! Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την πέτυχε πριν από λίγες ημέρες σε μια χαλαρή της βόλτα στη Γλυφάδα και το κολλητό τζιν που φορούσε αναδείκνυε τόσο πολύ το καλλίγραμμο κορμί της που η αλήθεια είναι πως κανείς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της!

Σόφη Πασχάλη Survivor

Survivor πρώην παίκτες

Αρχικά, ήταν "χαμένη" στο κινητό της αλλά με το που είδε τον φωτογράφο γύρισε και χαμογέλασε και ήταν πολύ θετική στο να την τραβήξει! Σπάνιο καθώς οι περισσότεροι διάσημοι μπορεί και να γυρίσουν την πλάτη... Μπράβο της!

Survivor άβαφη σόφη

Survivor Σόφη Πασχάλη χωρίς μακιγιάζ

TAGS