Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Survivor: Τις πάτησε όλες κάτω η μικρή Ροδάνθη! Το σώμα της προκαλεί "εγκεφαλικά"!

Μεγάλωσε... απότομα!

Survivor: Τις πάτησε όλες κάτω η μικρή Ροδάνθη! Το σώμα της προκαλεί
News 15.01.2020 16:28

Η Ροδάνθη Καπαρού που γνωρίσαμε στο Survivor στην ομάδα των μαχητών, δεν είναι πια μικρή! Μεγάλωσε και το σώμα της προκαλεί πολλαπλά εγκεφαλικά σε όποιον το βλέπει!

Το "κοριτσάκι" από την ομάδα των Μαχητών με την ψηλή φωνή κατάφερε να ξεχωρίσει, τόσο με την ομορφιά της όσο και με τον χαρακτήρα της, μέσα από το γνωστό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Έτσι, δύο χρόνια μετά, αν κάνετε μία βόλτα στο προφίλ της στο Instagram θα συνειδητοποιήσετε πως το σώμα της είναι από άλλο πλανήτη! Άλλωστε η Ροδάνθη είναι και φοιτήτρια στη Γυμναστική Ακαδημία, οπότε οι κοιλιακοί της έτσι εξηγούνται!

Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες της και θα καταλάβετε τι λέμε!

Θυμίζουμε, πως ένας παίκτης του Survivor, και μάλιστα φιναλίστ, βρήκε τον έρωτα με μία άλλη... κορμάρα!

Η Ροδάνθη σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτα το κοριτσάκι του Survivor! Θα πάθετε πλάκα...

Σήμερα η Ροδάνθη Καπαρού από το Survivor δεν θυμίζει σε τίποτα το κοριτσάκι που γνωρίσαμε μέσα στο παιχνίδι. Θα πάθετε πλάκα με τις φωτογραφίες της.

Ήταν μια από τις παρουσίες του Survivor 2 που συζητήθηκαν όσο λίγες κυρίως λόγω του νεαρού της ηλικίας της αλλά και των αγωνιστικών της επιδόσεων.

Παρότι δεν ήταν πολύ καλή αγωνιστικά η Ροδάνθη κατάφερε να μείνει σχεδόν μέχρι τέλους στο Survivor, κυρίως λόγω του εξαιρετικού της χαρακτήρα αλλά και της εξωτερικής της εμφάνισης.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τις αναρτήσεις της προκαλεί «σεισμό». Έχει «χτίσει» άψογες αναλογίες και οι κοιλιακοί της είναι... φέτες.

Εντελώς άλλος άνθρωπος έχει γίνει και η Δήμητρα με τα... ανοίγματα της στο λογαριασμό της θα μείνετε «κάγκελο».

Survivor: Η Ροδάνθη 1 χρόνο μετά το ριάλιτι προκαλεί εγκεφαλικά!

Θυμάστε τη Ροδάνθη από το Survivor; Δείτε πώς είναι σήμερα, ένα χρόνο μετά από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι όπου προκαλεί εγκεφαλικά!

Μια από τις παρουσίες του Survivor 2 που συζητήθηκαν όσο λίγες κυρίως λόγω του νεαρού της ηλικίας της αλλά και των αγωνιστικών της επιδόσεων!

Παρότι δεν ήταν πολύ καλή αγωνιστικά η Ροδάνθη κατάφερε να μείνει σχεδόν μέχρι τέλους στο Survivor, κυρίως λόγω του εξαιρετικού της χαρακτήρα αλλά και της εξωτερικής της εμφάνισης! Δείτε τη συνέχεια στο athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor: Ευχάριστα νέα για πρώην παίκτρια! Το νέο βήμα στην ζωή της!

Survivor: Ευχάριστα νέα για την Ειρήνη Παπαδοπούλου! Κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση της!

Διαβάστε περισσότερα news στο YouWeekly.gr

TAGS
Share