Η Λάουρα Νάργες μετά τον χωρισμό με τον Mr Survivor για ψώνια με παρέα

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Λάουρα Νάργες μετά τον χωρισμό με τον Mr Survivor για ψώνια με παρέα

Τι σας έχουμε, τι σας έχουμε; Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε ένα πρόσωπο που απασχόλησε αρκετά αυτή την περίοδο με την σχέση και τον... χωρισμό του κι αυτό το πρόσωπο δεν είναι άλλο από την Λάουρα Νάργες. Η εν λόγω κυρία λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Mr Survivor, τον Βασίλη Σίμο δηλαδή, εθεάθη να απολαμβάνει τα ψώνια της με παρέα σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, και συγκεκριμένα στις 22 Φεβρουαρίου, ημέρα Σάββατο, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr έπιασε την Λάουρα Νάργες να ψωνίζει με έναν φίλο της παπούτσια! Ήταν άβαφη, επιμελώς ατημέλητη με το μαλλί πιασμένο ψηλή αλογοουρά, ένα τζιν, ένα τοπ και sneakers.

Λάουρα Νάργες

Η ραδιοφωνική παραγωγός, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου της στο εμπορικό κέντρο, αφού ψώνισε, έφαγε, ήπιε καφέ και διασκέδασε με την παρέα της.

Λάουρα Νάργες Βασίλης Σίμος

Η διάθεσή της ήταν χαλαρή και ευχάριστη, όπως πάντα.

Λάουρα Νάργες χωρισμός

Μια ημέρα πριν τα ψώνια ο Mr Survivor μίλησε για τον χωρισμό του με την Λάουρα Νάργες

Λάουρα Νάργες σχέση

Μια ημέρα, ωστόσο, πριν ο φωτογραφικός μας φακός απαθανατίσει τη Λάουρα Νάργες με την καινούργια της παρέα να ψωνίζει, ο πρώην σύντροφός της, Βασίλης Σίμος, της ζήτησε δημόσια συγγνώμη μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, στο OPEN, "Ευτυχείτε"! Δείτε εδώ το γιατί!