Ο Βασίλης Σίμος «έσπασε» την σιωπή του για την Λάουρα Νάργες - «Πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένος»

Μίλησε ανοιχτά μετά την αποκάλυψη για το χωρισμό τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Βασίλης Σίμος «έσπασε» την σιωπή του για την Λάουρα Νάργες - «Πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένος»

Μετά την αποκάλυψη που έκανε ο Βασίλης Σίμος για τον χωρισμό του από την Λάουρα Νάργες, «έσπασε» την σιωπή του. «Πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένος», ήταν μερικά από τα λόγια του πρώην παίκτη του Survivor στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Ο ίδιος θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την παρουσιάστρια γιατί όπως είπε, είδε και άκουσε πράγματα που δεν την αντιπροσωπεύουν και ήταν πολύ λανθασμένη. Ο Βασίλης Σίμος, μίλησε ανοιχτά και δεν μάσησε τα λόγια του.

«Μια χαρά τα λέω με την Λάουρα αν βρεθούμε… Αλλοιώθηκαν αυτά που είπα στο μοντάζ. Βγάλαν ότι εγώ εξέθεσα την σχέση μου, ότι καυχήθηκα ότι είχα κάτι, ενώ εγώ πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένος. Εγώ στην ουσία είπα ότι έγινε έγινε, είμαστε καλά, προχωράμε στη ζωή μας, μην την ανακατεύουμε συνέχεια την κοπέλα, δεν είναι ωραίο», είπε αρχικά.

Ενώ συνέχισε: «Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη στη Λάουρα, γιατί η κοπέλα είδε πράγματα που δεν με αντιπροσωπεύουν και ήταν πολύ λανθασμένη».

Να σημειώσουμε, πως πριν από λίγες ημέρες η Λάουρα Νάργες και οι θαμώνες του Box, βρέθηκαν μπροστά σε ένα ειδύλλιο - έκπληξη. Ο Μιχάλης Μουρούτσος φιλιόταν με τη νέα του κοπέλα μπροστά τους και οι φωτογραφίες είναι «βόμβα».

Η πρώτη φορά που ο Βασίλης Σίμος μίλησε ανοιχτά για την Λάουρα Νάργες

Ο πρώην παίκτης του Survivor Βασίλης Σίμος μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την σχέση του με την Λάουρα Νάργες αλλά και την αιτία που έφερε τον οριστικό χωρισμό του μετά από σχεδόν δυο μήνες σχέσης με την παρουσιάστρια.

Ο Βασίλης Σίμος μίλησε στο Έλα Χαμογέλα και είπε: "Όπως ξέρεις ήμουν για κάποιο χρονικό διάστημα με την Λάουρα. Ήταν κάτι το σύντομο.

Όμορφο δεν πήγε παρακάτω, τώρα ποιος έφταιξε τι έφταιξε δεν ξέρω. Προσπάθειες έγιναν και από τις δυο πλευρές αλλά όταν βλέπεις ότι το γλυκό δεν έδεσε καλύτερα να πας παρακάτω και να μείνεις και φίλος με τον άλλο" είπε στην κάμερα του Open.

Όσον αφορά μια κοινή συμμετοχή του στο Survivor All Star μαζί με την παρουσιάστρια απάντησε πως δεν ξέρει πως θα "ένιωθε εκείνη την στιγμή".

Δείτε το βίντεο:

Θυμίζουμε ωστόσο πως ο φακός είχε "συλλάβει" τους δυο τους σε τρυφερές στιγμές σε βραδινή έξοδο!