Μιχάλης Μουρούτσος: Φιλιόταν με τη νέα του κοπέλα και μπροστά τους ήταν η Λάουρα Νάργες! Φωτογραφίες - ντοκουμέντο!

Ο νέος του έρωτας είναι γνωστός! "Καυτό" αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό

Μιχάλης Μουρούτσος: Φιλιόταν με τη νέα του κοπέλα και μπροστά τους ήταν η Λάουρα Νάργες! Φωτογραφίες - ντοκουμέντο!

Μπροστά σε ένα ειδύλλιο-έκπληξη βρέθηκαν οι θαμώνες του Box το περασμένο Σάββατο, αφού το ίδιο βράδυ βρισκόταν εκεί ο Μιχάλης Μουρούτσος και φιλιόταν με τη νέα του κοπέλα ενώ μπροστά τους ήταν και η πρώην του, Λάουρα Νάργες. Ακολουθούν αποκλειστικές φωτογραφίες ντοκουμέντο από την βραδιά!

Ο λόγος για τη Μαρία Δελόγκα, τη γοητευτική χορεύτρια που είχαμε δει στο παρελθόν στο πλευρό του Πάρι Κασιδόκωστα και του Γιώργου Μαζωνάκη και τώρα ήρθε για να κλέψει την καρδιά του χρυσού Ολυμπιονίκη στο Tae Kwon Do. Τα φιλιά που αντάλλαξαν εκείνο το βράδυ με αποκλειστικό μάρτυρα το YOU δεν αφήνουν περιθώρια για αμφισβήτηση και δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους υπόλοιπους επισκέπτες του μαγαζιού, ανάμεσά τους και από μία πρώην του Μιχάλη Μουρούτσου...

Μιχάλης Μουρούτσος

Στα ακριβώς απέναντι τραπέζια βρισκόταν με μεγάλη παρέα η Λάουρα Νάργες, με την οποία ο 39χρονος Ολυμπιονίκης διατηρούσε σχέση μέχρι πριν από ενάμιση χρόνο.

Λάουρα Νάργες

Η ίδια έκτοτε συνέχισε τη ζωή της, διατηρώντας σχέση με τον πρώην παίκτη του «Survivor Ελλάδα - Τουρκία» Βασίλη Σίμο, σύντομα όμως ήρθε το τέλος ανάμεσά τους μέσω μηνυμάτων, όπως αποκάλυψε ο ίδιος. Και σαν να μην έφτανε ο πρόσφατος χωρισμός της, βρέθηκε απέναντι στο νέο ειδύλλιο του πρώην, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο, όπως μας μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες. «Μόλις κατάλαβε τι συμβαίνει ήταν ιδιαίτερα κακόκεφη», λένε χαρακτηριστικά, για να συμπληρώσουν πως με αυτή τη διάθεση συνέχισε μέχρι να αποχωρήσουν.

Μιχάλης Μουρούτσος νέα γκόμενα περιοδικό YOU

Μία σχέση που δεν επιβίωσε η σχέση της Λάουρα Νάργες και του Μιχάλη Μουρούτσου

Σαν κεραυνός εν αιθρία είχε σκάσει στα τέλη του 2018 ο χωρισμός Μουρούτσου - Νάργες, από τη στιγμή μάλιστα που η σχέση τους φαινόταν να έχει προοπτική. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για γάμο, τον δεύτερο στη ζωή του Έλληνα πρωταθλητή μετά από εκείνον με την Αναστασία Περράκη, από τον οποί απέκτησε τη μονάκριβη κόρη του, την Έλενα. Τρία χρόνια κράτησε ο γάμος του, όσο και η σχέση του με τη Λάουρα Νάργες, με την οποία είχαν ανταλλάξει μηνύματα στήριξης στα έπαθλα επικοινωνίας, αφού και οι δύο είχαν συμμετάσχει στο «Survivor» (εκείνη το 2017, εκείνος το 2018). Έκτοτε εμφανίστηκαν και οι δύο φειδωλοί στις δηλώσεις, επιβεβαιώνοντας το γεγονός χωρίς να δίνουν οποιαδήποτε συνέχεια, ενώ μετά και τις τελευταίες εξελίξεις απομακρύνονται οριστικά ακόμα και τα ελάχιστα σενάρια επανασύνδεσης που είχαν απομείνει...

Πάθος στο «κόκκινο» για τον Μιχάλη Μουρούτσο και τη νέα του κοπέλα

Μιχάλης Μουρούτσος Μαρία Δελόγκα

Μαύρη ζώνη στο Tae Kwon Do, αλλά στις σχέσεις του πάντα δινόταν με πάθος, κάτι που δεν έκρυψε και στην πρόσφατη έξοδό του. Παραμένει άγνωστο αν είχε αντιληφθεί την παρουσία της πρώην συντρόφου του, εκείνο το βράδυ όμως ο Μιχάλης Μουρούτσος είχε μάτια μόνο για μία γυναίκα. Η Μαρία Δελόγκα ανταπέδωσε αφιερώνοντάς του έναν αισθησιακό χορό, με το ζευγάρι να μην ξεκολλάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν δηλαδή έφυγε μαζί, με το αυτοκίνητο του Ολυμπιονίκη.

Μάλιστα, ο ίδιος λίγες ώρες μετά ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με τη νέα του κοπέλα στο Instagram. Πήρε "φωτιά"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ