Μιχάλης Μουρούτσος: Ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με τη νέα του σύντροφο!

Μετά τα καυτά στιγμιότυπα στο μαγαζί με την Νάργες έκανε την αποκάλυψη!

Μιχάλης Μουρούτσος: Ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με τη νέα του σύντροφο!

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, αν και ο Μιχάλης Μουρούτσος μάλλον δεν θέλει να κρυφτεί! Και γιατί όχι ο έρωτας "τα σπάει". Ο Ολυμπιονίκης λοιπόν, που το τελευταίο διάστημα είναι σε σχέση και μοιάζει να διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με την νέα του σύντροφο.

Ο Ολυμπιονίκης είναι μαζί με την Μαρία Δελόγκα που είναι χορεύτρια ενώ στο παρελθόν ήταν μαζί και με τον Πάρη Κασιδόκωστα. Ο Μιχάλης Μαρούτσος λοιπόν ανάρτησε μια φωτογραφία με τη νέα του κοπέλα ενώ συνόδευσε την ανάρτηση με ένα γλυκό μήνυμα.

Μιχάλης Μουρούτσος με κοπέλα

"Τίποτα στη ζωή δεν ε΄ρχεται τυχαία.. Κάτι ήξερα που περίμενα" έγραψε ο Μιχάλης Μουρούτσος ο οποίος το περασμένο Σάββατο, όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly, εθεάθη να φιλιέται με τη νέα του σύντροφο στο ίδιο μαγαζί που ήταν και η Λάουρα Νάργες, με την οποία ήταν ζευγάρι!

Μιχάλης Μουρούτσος: Η φωτογραφία με την τρομερή αλλαγή στα μαλλιά του - Τι έκανε το καλοκαίρι;

O Ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do απόλαυσε τις καλοκαιρινές διακοπές γεμίζοντας τις μπαταρίες για τον χειμώνα

Ο ίδιος ήταν σε χαλαρή και άκρως καλοκαιρινή διάθεση και αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά του που άφησε πολλούς με το στόμα ανοιχτό! Μάλιστα ανέβασε και σχετική φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Συγκεκριμένα ο Μιχάλης Μουρούτσος είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ώστε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους την αλλαγή που είχε κάνει στα μαλλιά του!

Μιχάλης Μουρούτσος - Αναστασία Περράκη: Αυτή είναι σήμερα η σχέση του πρώην ζευγαριού!

Έτσι λοιπόν πόζαρε με άνεση στον φωτογραφικό φακό μαζί με τα... ράστα που έκανε για αλλαγή! Ναι, κι όμως τόλμησε και έκανε αυτή την αλλαγή εντυπωσιάζοντας τους followers του.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Μιχαλής Μουρούτσος: Απίστευτο! Θα τρίβετε τα μάτια σας με την αλλαγή που έκανε!