Κόμπι Μπράιαντ: "Λύγισε" ο Μάικλ Τζόρνταν - Τα δάκρυα και η αφιέρωση στον αστέρα του NBA

"Μαζί του πέθανε ένα κομμάτι του εαυτού μου"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κόμπι Μπράιαντ:

Ράγισαν καρδιές στην τελετή του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του Τζίτζι, που έγινε εις μνήμην τους, έπειτα από την είδηση πως το ελικόπτερο του θρύλου του NBA συνετρίβη. Ο Μάικλ Τζόρνταν "λύγισε" και δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα του την ώρα που έκανε την δική του αφιέρωση.

Το δημόσιο αντίο στον αθλητή και την κόρη του ήταν άκρως συγκινητικό, προκαλώντας μεγάλη θλίψη τόσο στον χώρο της showbiz, όσο και στους θαυμαστές του. Από τις στιγμές που ξεχώρισαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Στέιπλς Σέντερ, την έδρα των Λος Άντζελες Λέικερς, ήταν ο αποχαιρετισμός του έτερου μεγάλου του ΝΒΑ, Μάικλ Τζόρνταν.

Χαρακτηριστικά ο ίδιος αποκάλυψε, «Όταν πέθανε ο Κόμπι, πέθανε ένα κομμάτι του εαυτού μου» είπε ο Air για τον μεγάλο του αντίπαλό με τον οποίο, όμως, τον συνέδεε ένας ιδιαίτερος δεσμός. «Πολλοί μπορεί να εκπλαγούν αλλά ήμασταν πολύ στενοί φίλοι. Όλοι ήθελαν να μιλούν για τη σύγκριση ανάμεσά μας .Εγώ ήθελα να μιλάω για τον Κόμπι», ενώ συμπλήρωσε, με συγκινητικά λόγια για την σχέση τους, «Στην αρχή ήταν ενόχληση αλλά στη συνέχεια μετατράπηκε σε ένα μεγάλο πάθος. Αυτό το αγόρι είχε ένα πάθος το οποίο δεν μπορείτε να αντιληφθείτε. Όσο τον γνώριζα ήθελα να γίνω ο καλύτερος μεγάλος αδελφός που θα μπορούσα να ήμουν». Σοκαριστικά ήταν ωστόσο και τα λόγια του άλλοτε συμπαίκτη του στους Λος Άντζελες Λέικερς, Σακίλ Ο' Νιλ, ο οποίος έβαλε τα κλάματα on air για τον καλό του φίλο.

Στην συνέχεια αφιέρωση έκανε και η γυναίκα του, Βανέσα, που συγκίνησε με τα λόγια της για τον Κόμπι Μπράιαντ

Τα λόγια της Βανέσα, συζύγου του Κόμπι, «τσακίζουν» κόκαλα, για τον θάνατο της κόρης της και εκείνου, που έχασαν την ζωή τους, όταν το ελικόπτερο του θρύλου του NBA συνετρίβη.

Ένα μήνα μετά από το δυστύχημα πραγματοποιήθηκε η μεγάλη τελετή στη μνήμη τους στο Λος Αντζελες. Το παρόν έδωσαν δεκάδες προσωπικότητες, από τον Μάικλ Τζόρνταν μέχρι τον Μπιλ Ράσελ και τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, μέχρι την Μπιγιόνσε, την Τζένιφερ Λόπεζ, τον Πολ Πιρς, τον Ράσελ Γουέστμπρουκ και τον Τζέιμς Χάρντεν και πολλούς ακόμη ανθρώπους του ΝΒΑ και άλλων χώρων των τεχνών και του θεάματος.

Η Βανέσα Μπράϊάντ όταν ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει για το σύζυγο και την κόρη της τους καθήλωσε όλους.Τα λόγια της έκαναν και τον πιο σκληρό να λυγίσει.