Άννα Κορακάκη: Λιώσαμε! Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram για την μητέρα της!

Τι ευχήθηκε για τα γενέθλια της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άννα Κορακάκη: Λιώσαμε! Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram για την μητέρα της!

Λιώσαμε με την τρυφερή ανάρτηση της Άννας Κορακάκη στο Instagram για την μητέρας της. Εκείνη είχε γενέθλια και η πρωταθλήτρια θέλησε να της ευχηθεί με τον πιο γλυκό τρόπο στα social media.

Η μητέρα της Άννας Κορακάκη, έγινε 50 χρονών.Η Χρυσή Ολυμπιονίκης ανέβασε φωτογραφίες με την εντυπωσιακή τούρτα, αλλά και την μητέρα της και θέλησε να της ευχηθεί με έναν γλυκό τρόπο.

«Θα μπορούσα να γράψω τόσα πολλά. Εύχομαι μόνο να είσαι γερή για πολλά χρόνια ακόμα και να σου μοιάσω σαν άνθρωπος και σαν μητέρα. Σ’ αγαπώ και σε θαυμάζω», έγραψε. Δείτε εδώ που πριν λίγο καιρό η Άννα Κορακάκη, μίλησε ανοικτά για τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες προπονούνταν στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

Η Άννα έχει μεγάλη αδυναμία και στους δύο γονείς της. Ο πατέρας της, Τάσος Κορακάκης, είναι και ο προπονητής της.

Δείτε την ανάρτηση της:

Λίγο καιρό πριν τα γενέθλια της μητέρας της, μια ευχάριστη είδηση είχε "σκάσει" για την Άννα Κορακάκη

Τα ευχάριστα νέα "έσκασαν" για την Άννα Κορακάκη μόλις πριν από λίγη ώρα! Η αγαπημένη αθλήτρια έχει στα μάτια της δάκρυα χαράς μετά από τη μεγάλη της επιτυχία!

Η Άννα Κορακάκη επέστρεψε στην κορυφή, καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Διεθνές Κύπελλο Αεροβόλων Όπλων Η&Ν 2020 που διεξάγεται στο Μόναχο της Γερμανίας.

Θυμίζουμε πως η Άννα Κορακάκη πριν από λίγο καιρό, μίλησε ανοικτά για τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες προπονούνταν στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

Παρά το γεγονός ότι η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης δεν ξεκίνησε καλά στον αγώνα, αφού στον προκριματικό του αεροβόλου πιστολιού είχε 578/600, προκρίθηκε τελικά ως 7η και στον τελικό ανέβασε την απόδοσή της κατακτώντας από νωρίς την πρώτη θέση.

Η Κορακάκη έδωσε μάχη για το χρυσό με αντίπαλο την Κινέζα Κουιάν Γουέι και με εννέα συνεχόμενα δεκάρια δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλό της και ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου.

Το Σάββατο (25/1) η Κορακάκη θα πάρει μέρος σε ακόμη έναν αγώνα στο αεροβόλο πιστόλι 10 μ.

Πηγή: iefimerida.gr