Γιώργος Χρανιώτης: Η σύζυγος του μας δείχνει για πρώτη φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Δεν κρύβονται πλέον τα σημάδια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Χρανιώτης: Η σύζυγος του μας δείχνει για πρώτη φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Η σύζυγος του Γιώργου Χρανιώτη, Γεωργία Αβασκαντήρα μας δείχνει για πρώτη φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. Άλλωστε τα σημάδια πλέον δεν κρύβονται, όπως θα δείτε στην ανάρτηση της.

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και δεν το κρύβουν. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος στο Πρωινό, λέγοντας πως η αγαπημένη του βρίσκεται ήδη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Είναι έγκυος η γυναίκα μου. Δεν γινόταν να μην το πω γιατί έρχεται και στα γυρίσματα του Your Face Sounds Familiar και η κοιλιά της φαίνεται. Τον Ιούνιο θα γεννηθεί το παιδί μας. Θα φτιάξω το δωμάτιο του παιδιού μου, θα μαγειρεύω γιατί πλέον η γυναίκα μου δεν μπορεί. Θα της κάνω όλα τα χατίρια. Το θέλαμε πολύ!" είχε πει. Δείτε εδώ εντωμεταξύ και όσα είχε αποκαλύψει ο Γιώργος Χρανιώτης για την γνωριμία τους

Τώρα η Γεωργία Αβασκαντήρα ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία μετά τα χαρμόσυνα νέα.

Δείτε την φουσκωμένη της κοιλίτσα:

Γιώργος Χρανιώτης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση πως θα αποκτήσουν μωράκι με την σύζυγο του

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και δεν το κρύβουν. Ο ηθοποιός έκανε μάλιστα και την πρώτη του ανάρτηση μετά την είδηση πως οι δυο τους θα αποκτήσουν μωράκι και "έριξε" το Instagram.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος στο Πρωινό, λέγοντας πως η αγαπημένη του βρίσκεται ήδη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Χαρακτηριστικά είπε, "Είναι έγκυος η γυναίκα μου. Δεν γινόταν να μην το πω γιατί έρχεται και στα γυρίσματα του Your Face Sounds Familiar και η κοιλιά της φαίνεται. Τον Ιούνιο θα γεννηθεί το παιδί μας. Θα φτιάξω το δωμάτιο του παιδιού μου, θα μαγειρεύω γιατί πλέον η γυναίκα μου δεν μπορεί. Θα της κάνω όλα τα χατίρια. Το θέλαμε πολύ!".

Μετά την επίσημη ανακοίνωση ήρθε και η φωτογραφία με τα τρυφερά λόγια, στην οποία και θέλησε να δώσει το δικό του δημόσιο ευχαριστώ, "Ένα μικρό ανθρωπάκι,σιγά σιγά ετοιμάζεται να κάνει επίσκεψη στο σπιτικό μας.Σας ευχαριστώ όλους σας για τις πολύτιμες ευχές σας". Δείτε αναλυτικά την αποκάλυψη που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.