«Εγκεφαλικά» με τη νέα φωτογραφία της Βαλαβάνη - Στο γυμναστήριο με μπουστάκι και κοιλιακούς

Σίγουρα θα έμεινε μέχρι και ο Βασάλος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Εγκεφαλικά»  με τη νέα φωτογραφία της Βαλαβάνη - Στο γυμναστήριο με μπουστάκι και κοιλιακούς

«Εγκεφαλικά» προκλήθηκαν με τη νέα φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, μιας και ποζάρει στο γυμναστήριο με μπουστάκι και κοιλιακούς πέτρα. Σίγουρα θα έμεινε μέχρι και ο Βασάλος όταν είδε την αγαπημένη του πιο καυτή από ποτέ.

Άλλωστε και οι δυο τους, ακολουθούν συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, και όπως θα δείτε τα αποτελέσματα... τους δικαιώνουν. Βαλαβάνη και Βασάλος είναι υπέρμαχοι ενός προγράμματος αυστηρού μεν, αλλά χωρίς στερήσεις και το ζευγάρι έχει από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά της ελληνικής showbiz.

Εμείς, σου έχουμε γράψει εδώ τι τρώει η παρουσιάστρια κάθε βράδυ και έχει... κορμάρα! Χτες λοιπόν, πόζαρε μέσα στο γυμναστήριο μετά από μια απαιτητική προπόνηση και έγραψε στην λεζάντα: «Don’t train to be skinny.
Train to be a #badass!
#training #fitness #motivation #workout» Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Οι ασκήσεις που κάνει στο γυμναστήριο η Βαλαβάνη και έχει κοιλιακούς πέτρα κάτω από το μπουστάκι της

Αυτή είναι η γυμναστική που ακολουθεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με προπονητή τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος την έχει αναλάβει για να διατηρείται σε φόρμα.

Η δημοσιογράφος έχει άψογες αναλογίες και αυτό με καθημερινή προπόνηση, παρά τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις και σωστή διατροφή.

Το απόγευμα της Κυριακής, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram κάποιες φωτογραφίες της από το γυμναστήριο γράφοντας στην λεζάντα:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τρομερή αλλαγή στα μαλλιά της! Άλλος άνθρωπος!

Τι κι αν είναι Κυριακή; Όταν «μπλέκεις» με @costavasaloshd, όλες οι μέρες είναι ίδιες! #workout #workoutmotivation #Sunday #gym #nopainnogain #training #fitness.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη γυμναστική

Ευρυδίκη Βαλαβάνη γυμναστική