Αγορές για πάρτι μασκέ έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Τι ντύθηκαν τα παιδιά της

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα οικογενειακά τους ψώνια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγορές για πάρτι μασκέ έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Τι ντύθηκαν τα παιδιά της

Απόκριες mood on και τα παιδιά της Σταματίνας Τσιμτσιλή δεν γίνεται να μη ντυθούν! Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την παρουσιάστρια του ALPHA με την οικογένειά της να κάνει αγορές για τα πάρτι μασκέ που θα παρευρεθεί.

Μπορεί ο δίχρονος γιος της Σταματίνας Τσιμτσιλή να την έχει λίγο περισσότερο ανάγκη λόγω ηλικίας αλλά ο Γιάννης Εφραίμ είναι τελικά και ο πιο τυχερός της οικογένειας, αφού εκτός από τη μαμά του έχει πια και τις δυο αδερφές που τον προστατεύουν και τον βοηθούν.

Στην καθιερωμένη βόλτα της παρουσιάστριας με τα τρία της παιδιά σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας είδαμε κάποια στιγμή τη μικρότερή της κόρη, Μαίρη, να κρατά τρυφερά το χεράκι του αδερφού της, δείχνοντας για μία ακόμη φορά αυτό που η Σταματίνα έχει παραδεχτεί σε δηλώσεις της, πως η Νάγια και η Μαίρη τον έχουν υπό την προστασία τους και τον αγαπούν πολύ.

Σταματίνα Τσιμτσιλή παιδιά

Με τους τρεις αγγέλους της ζωής της, η παρουσιάστρια πήγε για τα καθιερωμένα ψώνια για τις Απόκριες, για τα δυο πάρτι που ήταν καλεσμένες οι κόρες της.

Τι ντύθηκαν τα παιδιά της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η στολή της Χιονάτης, της Μίνι Μάους αλλά και της Ωραίας Κοιμωμένης και της Ραπουνζέλ επιλέχθηκαν τελικά από τα κορίτσια για τα προγραμματισμένα πάρτι, ενώ για τον Γιάννη Εφραίμ η Σταματίνα επέλεξε μια στολή δράκου - Δείτε μάλιστα την φωτογραφία που δημοσίευσε φορώντας την στολή του - και μια του αγαπημένου του ήρωα, του Batman.

Φυσικά, σύσσωμη η οικογένεια θα βρεθεί την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς σε ένα ακόμη πάρτι και αυτή τη φορά το δώρο της παρουσιάστριας στις κόρες της θα είναι μια στολή πολύ ιδιαίτερη, αφού θα ντυθούν μάγισσες του παραμυθιού.

Σταματίνα Τσιμτσιλή περιοδικό you

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες η Σταματίνα με τον Θέμη Σοφό είχαν επέτειο και σας αποκαλύψαμε φωτογραφίες ντοκουμέντο από το πως πέρασαν εκείνη την ημέρα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ