Από το πλατό του Opentv στα μπουζούκια η Σίσσυ Χρηστίδου - Η έξοδος με καλή παρέα

Έλαμπε όλο το βράδυ! Ντοκουμέντα

Από το πλατό του Opentv στα μπουζούκια η Σίσσυ Χρηστίδου - Η έξοδος με καλή παρέα

Από το πλατό του Opentv πήγε στα μπουζούκια η Σίσσυ Χρηστίδου, σε μια σπάνια έξοδο με πολύ καλή παρέα. Η παρουσιάστρια, βρέθηκε στο Box και τα έσπασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Φυσικά, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί.

Η ίδια, είναι στα καλύτερά της αυτή τη περίοδο και το φωτεινό της χαμόγελο τα μαρτυρούσε όλα! Με άψογο λουκ, ένα passepartout μαύρο φόρεμα και κόκκινο κραγιόν, η Σίσσυ Χρηστίδου δεν σταματούσε να χαμογελάει και να συνομιλεί με τις φίλες της.

Εξάλλου, έχει χάσει αρκετά κιλά και εμείς μόλις χτες δημοσιεύσαμε την δίαιτά της (Δείτε την εδώ αν την χάσατε). Μαζί της ήταν οι συνεργάτιδές της από την εκπομπή Έλα Χαμογέλα με τις οποίες διατηρεί άψογες σχέσεις εντός και εκτός πλατό. Τα κορίτσια ξενύχτησαν και του έδωσαν να καταλάβει, σε μια βραδιά γεμάτη κέφι και χορό! Ιδού και οι σχετικές φωτογραφίες:

Σίσσυ Χρηστίδου Open tv μπουζούκια
Σίσσυ Χρηστίδου μπουζούκια

Το φόρεμα που είχε εντυπωσιάσει στο πλατό του Opentv - Και εκεί με καλή παρέα η Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε κίνηση ματ και έδειξε «μισή» η μέση της με ένα φόρεμα! Αυτό το κομμάτι, βρες το με 69 ευρώ και αν δεν το πάρεις θα το μετανιώσεις! Άλλωστε η παρουσιάστρια έχει γράψει ιστορία με το στιλ της και οι εμφανίσεις της είναι η μία καλύτερη από την άλλη.

Εχτές, εμφανίστηκε στο Έλα Χαμογέλα στο Open tv και έκανε και αποκαλύψεις για το διαζύγιο με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Βέβαια, μαζί με τις αποκαλύψεις έκανε και... πάταγο με ένα μόνο φόρεμα! Είναι με πουά, έχει βολάν και έχει και πολύ δελεαστική τιμή.

Η παρουσιάστρια, τόνισε την μέση της με μια λεπτή ζώνη και με μια κίνηση την έδειξε «μισή» αφού ως γνωστόν οι σούρες αδυνατίζουν τρελά. Εμείς ψάξαμε το φόρεμα κάτω από την ζώνη και το εντοπίσαμε στα Desiree στο 69 ευρώ. Πουλάει σαν τρελό και έχουν μείνει λίγα κομμάτια, ίσα που το προλαβαίνεις...

Πώς να τονίσεις τη μέση σου με φόρεμα ή και χωρίς σαν την Σίσσυ Χρηστίδου

1) Ψηλόμεση baggy παντελόνα και παντελόνια
Μία πρώτη επιλογή που έχετε χωρίς καμία αμφιβολία είναι τα ψηλόμεσα παντελόνια τα οποία είτε είναι (όπως θα δούμε παρακάτω) είτε δεν είναι σφικτά και κολλητά στο σημείο της κοιλιάς και του λεγόμενου «σωσιβίου». Μπορείτε όταν έχει πιο καλό καιρό να κινήστε σε ζιπ κιλότ με κοντομάνικα μπλουζάκια μέσα από αυτές ή με crop top κοντομάνικα εφόσον το στομάχι σας είναι πιο επίπεδο, ενώ όλο το χρόνο μπορείτε να επιλέγετε παντελόνια και παντελόνες που δένουν ψηλά στην κοιλιά (στο στομάχι δηλαδή) και είναι πιο μπόλικα είτε σε όλο το μήκος τους είτε σίγουρα στο άνω τμήμα τους. Μην ξεχνάτε και τα boyfriend και mum’s fit jeans που είναι άνετα, πιο αθλητικά και μια πολύ καλή λύση για όλη την ημέρα. Σε όλα αυτά, είναι απαραίτητο από πάνω ένα εφαρμοστό μπλουζάκι που να μπαίνει μέσα από το παντελόνι είτε ένα crop top, όπως προαναφέραμε.

2) Ψηλόμεσο παντελόνι με crop top
Ο συνδυασμός που σκοτώνει! Χρειάζεται σχετικά επίπεδο στομάχι, πλούσιοι γοφοί και περιφέρεια και πιο στενή μέση έτσι ώστε να είστε… θεές! Ωστόσο, ακόμη κι αν ο σωματότυπός σας διαφέρει μακράν από αυτόν, ένα εφαρμοστό ψηλόμεσο παντελόνι που να σηκώνει και τον ποπό (push up) μαζί με ένα κοντό μπλουζάκι (από κοντομάνικο T-Shirt το καλοκαίρι έως μακρυμάνικο πουλόβερ το χειμώνα) θα δώσει την εικόνα μιας πιο λεπτής μέσης και ενός σχήματος που πλησιάζει αυτό της κλεψύδρας. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά σας θα αναδεικνύονται στο έπακρον με το συνδυασμό ψηλόμεσου εφαρμοστού παντελονιού (προτιμήστε πιο σκούρα χρώματα εάν έχετε σημάδια κυτταρίτιδας ή χοντρά μπουτάκια) και ενός εξίσου εφαρμοστού top (προσοχή! Όχι φαρδύ crop top γιατί εάν έχετε στήθος ή μεγάλη πλάτη θα σας παχαίνει) που αφήνει ένα μικρό τμήμα του στομαχιού ακάλυπτο. Ανάλογα με τα υφάσματα των εν λόγω ρούχων, το μακιγιάζ, τα αξεσουάρ και τα παπούτσια, μπορείτε να διαμορφώνετε αυτό το στυλ για κάθε ώρα της ημέρας και για κάθε περίσταση.

3) wrap φόρεμα
Ως φορέματα που δημιουργήθηκαν από γυναίκα, δε γίνεται να μην ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα και κάθε σωματότυπο! Πρόκειται για τα λεγόμενα wrap dresses, ή αλλιώς κρουαζέ. Αναδεικνύουν τη μέση και το μπούστο, καμουφλάρουν την περιφέρεια εάν δεν είναι καλοσχηματισμένη ή εάν έχει παραπανίσια κιλά, δημιουργώντας μία γενικά πολύ ισορροπημένη εικόνα που θέλει το γυναικείο σώμα να μοιάζει περισσότερο με το σχήμα της κλεψύδρας. Για τις βραδινές εξόδους, μπορείτε να επιλέγετε φορέματα όπως αυτό που βλέπετε στην εικόνα, προσέχοντας τα εξής: εάν είναι maxi, θα χρειάζεστε λεπτό και ψηλό τακούνι· αν είναι mini, μπορείτε να κινηθείτε είτε στις ίδιες γόβες και τέτοιου τύπου πέδιλα είτε σε μπότες που φτάνουν πάνω από το γόνατο με κάποιο τακούνι (όχι απαραίτητα ψηλό και λεπτό αλλά μπορεί να είναι και πιο καθημερινό ή ενδεχομένως πιο χοντρό). Φυσικά, το καλοκαίρι εκτός από λεπτεπίλεπτα πέδιλα που αναφέραμε, μπορείτε και με πλατφόρμες και με σανδάλια και με flatforms ανάλογα την περίσταση.