Σπάραξε η Αλίκη Κατσαβού με την πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά

"Θα ζεις στην καρδιά μου και στο γέλιο του Φοίβου μας"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπάραξε η Αλίκη Κατσαβού με την πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά

Σπάραξε η Αλίκη Κατσαβού με την πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά! Ο μεγάλος ηθοποιός, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, δεν κατάφερε να βγει νικητής σε αυτήν την "μάχη".

Η γυναίκα του, Αλίκη Κατσαβού, δεν μπόρεσε να κρύψει την θλίψη της, ωστόσο αποφάσισε να χαιρετήσει με τον δικό της τρόπο τον αγαπημένο ηθοποιό, προκαλώντας συγκίνηση στα social media.

Χαρακτηριστικά δήλωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, "Κλαψε καρδιά μα μη ραγισεις. Αντι να γιορτάσουμε αύριο την 4η επέτειο του γάμου μας σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου! Θα ζεις στην καρδιά μου και στο γέλιο του Φοίβου μας. Είσαι ένας γίγαντας σε όλα σου, που ως κι ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει. Σε ευχαριστώ για όλα."

Ωστόσο, ανατριχιάζουν και οι λεπτομέρειες για τον Κώστα Βουτσά, όπου αναφέρουν πως ήταν ληθαργικός. Δείτε όλα όσα δεν έγιναν γνωστά για τις τελευταίες του μέρες.

Λίγο πριν τα σπαρακτικά λόγια της Αλίκης Κατσαβού, βγήκε και το επίσημο ανακοινωθέν από το Αττικόν για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά

Βγήκε το επίσημο ανακοινωθέν από το Αττικόν για τον θάνατό του Κώστα Βουτσά. Από τι πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός που αγαπήθηκε από όλους; Ανείπωτη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο.

Ο Κώστας Βουτσάς άφησε την τελευταία του πνοή στα 88 του χρόνια, τα ξημερώματα της Τετάρτης σε κλίνη της ΜΕΘ του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες 19 μέρες.

Η διοίκηση του Αττικόν, στο οποίο νοσηλευόταν ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, εξέδωσε το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, στο οποίο αναφέρουν, «Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» στις 7 Φεβρουαρίου 2020 με λοίμωξη του αναπνευστικού και σημαντική καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία, που οδήγησαν σε διασωλήνωση και εισαγωγή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ετέθη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και της νεφρικής λειτουργίας. Η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε αρχικά, αλλά την 24η Φεβρουάριου το βράδυ παρουσίασε σημαντική επιδείνωση που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε πάρα τις γενόμενες θεραπευτικές παρεμβάσεις, στις 26/02/2020 στις 02:24».

Δείτε τις ταινίες που αγαπήσαμε, αλλά και τις γυναίκες που αγάπησε ο σπουδαίος ηθοποιός που θα μείνει για πάντα χαραγμένος στις καρδιές μας!