Κώστας Βουτσάς: Τι θα κληρονομήσει ο γιος του Φοίβος;

Η περιουσία που του άφησε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κώστας Βουτσάς: Τι θα κληρονομήσει ο γιος του Φοίβος;

Σε θλίψη έχει βυθιστεί όλος ο καλλιτεχνικός χώρος και όχι μόνο με την είδηση πως πέθανε ο Κώστας Βουτσάς. Τι θα κληρονομήσει ο γιος του Φοίβος ωστόσο και τι η γυναίκα του;

Ο ίδιος όπως είχε τονίσει ο μικρός ήταν το πιο γλυκό δώρο από την Αλίκη Κατσαβού, χαρίζοντας στον ίδιο 20 χρόνια και στιγμές ευτυχίας στην ζωή του.

Σύμφωνα με το περιοδικό "ΧΑΙ" στο οποίο μίλησε κοντινός του άνθρωπος από το περιβάλλον του, ανέφερε χαρακτηριστικά, «Ο Κώστας ήθελε να του προσφέρει το συγκεκριμένο σπίτι καθώς μέσα σε αυτό περικλείονται όλες οι πρώτες στιγμές που έζησαν μαζί μπαμπάς και γιος και οι οποίες θα ακολουθούν τον Βουτσά για πάντα».

Ενώ όπως τόνισε στην Αλίκη Κατσαβού άφησε τη σύνταξή του, μιας και όλα τα υπόλοιπα έχουν πάει στα παιδιά του. Δείτε επίσης εδώ τα πρώτα λόγια της Κατσαβού για τον χαμό του Βουτσά, που θα σας λυγίσουν. Η ίδια ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο αγαπημένος της δεν είναι πια στην ζωή.

Οι ευτυχισμένες στιγμές του Κώστα Βουτσά με τον μικρό Φοίβο πριν τον θάνατο και την κληρονομιά που του άφησε

Ο Κώστας Βουτσάς απολαμβάνει τα παιχνίδια με τον μικρό Φοίβο και τους βλέπουμε μονίμως με χαμόγελα ευτυχίας!

Ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται πως είναι χαζομπαμπάς και δεν το κρύβει! Ο Κώστας Βουτσάς πριν από τρία χρόνια έγινε πατέρας για τέταρτη φορά, στα 84 χρόνια του, αφού η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι!

Κώστας Βουτσάς: Δεν πάει το μυαλό σας τι του ζήτησε ο μικρός Φοίβος να κάνει!

Η Αλίκη Κατσαβού είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορες στιγμές από τη ζωή της, είτε την προσωπική είτε την επαγγελματική.

Σε ένα από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram βλέπουμε τον Κώστα Βουτσά να γίνεται ξανά παιδί για χάρη του γιου του. Οι δυο τους συναγωνίζονται για το ποιος θα φάει περισσότερα... πατατάκια.

Δείτε στιγμιότυπα:

 Κώστας Βουτσάς: Τα παιχνίδια με τον μικρό Φοίβο και τα χαμόγελα ευτυχίας!

 Κώστας Βουτσάς: Τα παιχνίδια με τον μικρό Φοίβο και τα χαμόγελα ευτυχίας!

 Κώστας Βουτσάς: Τα παιχνίδια με τον μικρό Φοίβο και τα χαμόγελα ευτυχίας!