Όμορφες στιγμές για την Σίσσυ Χρηστίδου και τους γιους της - Πήγαν Παρίσι!

Δείτε τις εικόνες που ανέβασε!

Όμορφες στιγμές για την Σίσσυ Χρηστίδου και τους γιους της - Πήγαν Παρίσι!

Όμορφες στιγμές για την Σίσσυ Χρηστίδου και την οικογένειά της καθώς η όμορφη παρουσιάστρια βρέθηκε, μαζί με τα παιδιά της, στο Παρίσι. Μάλιστα ανέβασε και φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Μερικές ήσυχες και όμορφες στιγμές είχε η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία ταξίδεψε μαζί με τους γιους της στο Παρίσι, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, αλλά και τα βίντεο που ανέβασε στο Instagram η παρουσιάστρια.

Ποζάροντας μαζί τα παιδιά της - αλλά και μόνη - μπροστά από μερικά από τα διασημότερα κτίρια της γαλλικής πρωτεύουσας, η Σίσσυ Χρηστίδου μοιάζει να περνά μοναδικές στιγμές με την οικογένειά της, στην οποία αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο της επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις!

Μάλιστα σε μια από τις εικόνες η παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά στα αγγλικά "walking oyr way into knowing thw city of lights" (μτφ: Προχωρώντας για να μάθουμε την πόλη του φωτός).

Σε άλλες φωτογραφίες που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η παρουσιάστρια - που ανέβασε και σχετικά βίντεο σαν story στο Instagram - έγραψε και μερικές αράδες στα γαλλικά!

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που ανέβασε

Μάλιστα η Σίσσυ Χρηστίδου πριν λίγο καιρό είχε κάνει ένα ταξίδι και στο Λονδίνο, ανεβάζοντας πάλι βίντεο από την εξόρμησή της! Δείτε τις στιγμές που πέρασε με την οικογένειά της.

Ο γιος της Σίσσυ Χρηστίδου, που πήγαν μαζί στο Παρίσι και είναι η αδυναμία του Μαραντίνη

Η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε φωτογραφίες με τον γιο της και εμείς παρατηρήσαμε ότι σχεδόν την φτάνει στο ύψος! Είναι η αδυναμία του Θοδωρή Μαραντίνη και μάλιστα τα αγόρια τους έχουν κληρονομήσει το ροκ στιλ του μπαμπά. Σίγουρα όταν μεγαλώσουν κι άλλο θα κάψουν καρδιές....

Όλη η οικογένεια, όπως σας γράψαμε και χτες βρέθηκε στο Λονδίνο για ολιγοήμερες διακοπές. Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν σταμάτησε λεπτό να τραβάει φωτογραφίες με τα παιδιά της και εμείς εντοπίσαμε πως ο μεγάλος της γιος είναι ήδη πολύ ψηλός. Τόσο, που κοντεύει να φτάσει και την μητέρα του.

Τα παιδιά τους, είναι η απόλυτη προτεραιότητα για την Σίσσυ και τον Θοδωρή που μπορεί να χώρισαν σαν ζευγάρι, παραμένουν όμως για πάντα γονείς. Είναι άλλωστε, από τους πιο cool διαζευγμένους που έχουμε δει μιας και ποτέ δεν απασχόλησαν τα φώτα της δημοσιότητας με καυγάδες. Δείτε τις φωτογραφίες με την παρουσιάστρια και τον γιο της, που πρέπει να έχει ύψος ήδη 1,65!