Η Αλίκη Κατσαβού αποκαλύπτει τα τελευταία λόγια του Κώστα Βουτσά - "Λυγίζουν" τα όσα της είπε

Έφυγε από την ζωή έπειτα από 19 μέρες νοσηλείας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Αλίκη Κατσαβού αποκαλύπτει τα τελευταία λόγια του Κώστα Βουτσά -

Η Αλίκη Κατσαβού αποκαλύπτει τα τελευταία λόγια που της είπε ο Κώστας Βουτσάς, λίγο πριν πεθάνει. "Λυγίζουν" τα όσα της είπε. Ο διάσημος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα, βυθίζοντας στο πένθος τους πάντες.

Η Αλίκη Κατσαβού μιλώντας στο Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή, συντετριμμένη αποκάλυψε τις τελευταίες στιγμές του ηθοποιού και την αγάπη του για την ζωή.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Ευχαριστώ όλο τον κόσμο. Ο λόγος που συγκεντρώνω τις δυνάμεις μου είναι για να ευχαριστήσω τον κόσμο γι’ αυτή την αγάπη του προς το πρόσωπο του Κώστα, που έχει κάνει γενιές και γενιές να γελάνε. Ο Φοίβος είναι μαζί μου. Διατήρησα την ελπίδα μου μέχρι το τέλος, μέχρι να μου ανακοινωθεί το τέλος, γιατί απέδειξε 20 μέρες τώρα τι γίγαντας ήταν και τι μάχη έδωσε.».

«Αυτές τις μέρες μου έλεγε ότι ήθελε να βγει έξω. Του έλεγα πόσο τον αγαπάει ο κόσμος. Το ήξερε και μίλαγε για την αγάπη αυτή. Ήταν ένας τέλειος άνθρωπος. Ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή, ήταν η ζωή η ίδια. Ήταν νικητής. Δεν σκεφτόταν ποτέ τον θάνατο, ήξερε ότι κάπου μακριά παραμόνευε αλλά δεν τον αφορούσε. Τον αφορούσε να ζει, να δημιουργεί, να αγαπάει και να αγαπιέται. Δε συζητούσαμε ποτέ για αυτό το πράγμα. Όποιος τον ρώταγε τον χλεύαζε.

Αν δεν σε πειράζει, δεν έχω αντοχές μεγάλες και είναι ώρες κρίσιμες. Όταν θα ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες για την τελετή, να ξαναμιλήσουμε τότε» δήλωσε η Αλίκη Κατσαβού.

Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία της Αλίκης Κατσαβού με τον Κώστα Βουτσά και τον μικρό τους Φοίβο

Η ίδια είχε αναφέρει στην φωτογραφία της, «Το γέλιο και το χιούμορ είναι βασικά συστατικά της ζωής μας! Αλλά ο μικρός μας, θα μας ξεπεράσει! Είναι βέβαιο!» Δείτε επίσης την σπαρακτική ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά!

Αλίκη Κατσαβού Βουτσάς τελευταία φωτογραφία

Ωστόσο πρόσφατα βγήκε στο φως και η τρυφερή φωτογραφία του Κώστα Βουτσά με τον μικρό του γιο όταν ήταν μόλις δύο ημερών, την οποία και μοιράστηκε η δημοσιογράφος Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Έγραψε, "Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε όταν ο Φοίβος ήταν μόλις δυο ημερών. Ο Κώστας ήταν τόσο τρυφερός μαζί του... Αλλά έτσι ήταν ο Κωστας. Γλυκός και υπέροχος. Ειλικρινής. Πιστός στον εαυτό του και τις επιλογές του. Ευτυχισμένος. Κι εμείς τυχεροί που μιλήσαμε μαζί του, τον αγγίξαμε, γελάσαμε, χαμογελάσαμε και τώρα δακρύζουμε σαν να χάσαμε έναν άνθρωπο της οικογένειας μας. Σ αγαπάμε Κώστα. Και θα σ αγαπούν και τα παιδιά μας".

Μετά τα τελευταία λόγια της Αλίκης Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά μάθετε ποιο ήταν το πραγματικό επίθετο του Κώστα Βουτσά

Το πραγματικό του επίθετο δεν ήταν Βουτσάς, αλλά Σαββόπουλος. Υπεύθυνος για αυτό ήταν ένας παραγωγός, που του είχε πει να το αλλάξει και να το κάνει Βέσελης, εκείνος, όμως, δεν ήθελε να το αλλάξει.

Προτίμησε να κρατήσει το παρατσούκλι του παππού του, που ήταν “Βουτσάς”, καθώς ο παππούς του έφτιαχνε βαρέλια που τότε τα έλεγαν “βουτσιά”. Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψαν στο Καλημέρα Ελλάδα, στο παρακάτω βίντεο.