Κώστας Βουτσάς: Που και πότε θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού;

Τι ανακοίνωσαν για το τελευταίο αντίο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κώστας Βουτσάς: Που και πότε θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού;

Ανείπωτη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο για τον Κώστα Βουτσά και όχι μόνο. Που και πότε θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού που λατρεύτηκε από όλους; Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες;

Η ταφή του Κώστα Βουτσά θα γίνει στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών με την παραχώρηση τιμής ένεκεν, τάφου σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την τεράστια προσφορά του στην Τέχνη και τον Πολιτισμό από το δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Η κηδεία αναμένεται να ανακοινωθεί από την οικογένεια τις επόμενες ώρες. Ο δήμαρχος Αθηναίων έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook, "Μας έδωσες τόσο χαμόγελο και τόσες στιγμές, που μόνο με βαθιά ευγνωμοσύνη σου ταιριάζει να σε αποχαιρετήσουμε. Σ´ευχαριστούμε για τη σφραγίδα που έβαλες στις ζωές όλων μας, για το κομμάτι ιστορίας που έγραψες και την αισιοδοξία που μας μοίραζες απλόχερα μέχρι το τέλος. Σε αυτήν την παράστασή σου, υποκλινόμαστε εμείς. Καλό σου ταξίδι…". Δείτε επίσης τα τελευταία του λόγια, όπως τα αποκάλυψε η Αλίκη Κατσαβού! "Λυγίζουν" τα όσα της είπε.

Κώστας Βουτσάς: Το επίσημο ανακοινωθέν από το Αττικόν για τον θάνατό του

Βγήκε το επίσημο ανακοινωθέν από το Αττικόν για τον θάνατό του Κώστα Βουτσά. Από τι πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός που αγαπήθηκε από όλους; Ανείπωτη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο.

Ο Κώστας Βουτσάς άφησε την τελευταία του πνοή στα 88 του χρόνια, τα ξημερώματα της Τετάρτης σε κλίνη της ΜΕΘ του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες 19 μέρες.

Η διοίκηση του Αττικόν, στο οποίο νοσηλευόταν ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, εξέδωσε το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, στο οποίο αναφέρουν, «Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» στις 7 Φεβρουαρίου 2020 με λοίμωξη του αναπνευστικού και σημαντική καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία, που οδήγησαν σε διασωλήνωση και εισαγωγή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ετέθη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και της νεφρικής λειτουργίας. Η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε αρχικά, αλλά την 24η Φεβρουάριου το βράδυ παρουσίασε σημαντική επιδείνωση που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε πάρα τις γενόμενες θεραπευτικές παρεμβάσεις, στις 26/02/2020 στις 02:24».

Δείτε τις ταινίες που αγαπήσαμε, αλλά και τις γυναίκες που αγάπησε ο σπουδαίος ηθοποιός που θα μείνει για πάντα χαραγμένος στις καρδιές μας!

Πριν το επίσημο ανακοινωθέν από το Αττικόν, οι λεπτομέρειες για τον Κώστα Βουτσά ανατριχιάζουν - Ήταν ληθαργικός

Ανείπωτη θλίψη έχει προκληθεί στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο με την είδηση πως έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα ο μεγάλος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς. Όπως έγινε γνωστό σήμερα, ήταν ληθαργικός, ενώ οι λεπτομέρειες για εκείνον ανατριχιάζουν.

Ο γνωστός ηθοποιός τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ωστόσο αν και προσπάθησε δεν κατάφερε να νικήσει την μάχη με τον θάνατο. Στην σημερινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή έγιναν γνωστές και οι τελευταίες του μέρες στο νοσοκομείο για τις οποίες δεν ήξερε κανείς μέχρι στιγμής.

Χαρακτηριστικά ανέφεραν, "Ήταν πολύ περιορισμένη η αισιοδοξία όλων, γενικότερα στην οικογένεια.Ωστόσο υπήρχε μια μικρή ακτίδα αισιοδοξίας. Το τελευταίο 24ωρο, ωστόσο ήταν ληθαργικός. Σταμάτησε να επικοινωνεί με τους γύρω του." Δείτε αναλυτικά τι αποκάλυψαν στο παρακάτω βίντεο.

Να πούμε ότι από την μεριά της η κόρη του μεγάλου ηθοποιού, Θεοδώρα Βουτσά, πριν μερικές ημέρες έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της. Δείτε τα όσα έγραψε.