Κώστας Βουτσάς: Σπάραξε η Μάρθα Καραγιάννη - «Θα σ'αγαπώ για πάντα»

Το αντίο της ηθοποιού!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κώστας Βουτσάς: Σπάραξε η Μάρθα Καραγιάννη - «Θα σ'αγαπώ για πάντα»

Σπάραξε η Μάρθα Καραγιάννη στο αντίο της στον Κώστα Βουτσά, λέγοντας πως "θα τον αγαπάει για πάντα". Οι δυο ηθοποιοί ήταν φίλοι επί πολλά χρόνια, ενώ είχαν πρωταγωνιστήσει και σε μερικές από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες.

Οι δυο ηθοποιοί είχαν μια πολύ στενή φιλία και έπαιξαν σε μεγάλες ελληνικές επιτυχίες μαζί για πολλά χρόνια.

Η ίδια μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star, αποχαιρέτισε τον αγαπημένο της "Κωστάκη" και συγκλόνισε με τα λόγια της. «Λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να είμαι κοντά του να τον χαιρετίσω για τελευταία φορά. Στο καλό Κωστάκη, θα τον αγαπώ πάντα. Θα μου λείπει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μιας και μιλάμε για τον Κώστα Βουτσά δείτε και τις πληροφορίες για το που και πότε θα γίνει η κηδεία του σπουδαίου ηθοποιού που έφυγε σήμερα από την ζωή.

Εκτός από τον Κώστα Βουτσά στο νοσοκομείο ήταν και η Μάρθα Καραγιάννη - " Είναι στο νοσοκομείο αλλά η ίδια δεν θέλει να μαθευτεί κάτι”

Μια αποκάλυψη έκανε γνωστός ηθοποιός για την Μάρθα Καραγιάννη. Όπως αποκάλυψε η ίδια "είναι στο νοσοκομείο αλλά η ίδια δεν θέλει να μαθευτεί κάτι”. Ποια είναι η τωρινή κατάσταση υγείας της ηθοποιού που νοσηλεύεται;

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της φίλης της Ντόρας Δούμα στο Facebook.

Ωστόσο, ο λόγος που εισήχθη στο νοσοκομείο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός. Η ίδια όμως φαίνεται να είναι καλύτερα και να μην θέλει να μαθευτεί κάτι περισσότερο.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για την κατάσταση της ηθοποιού στις κάμερες: «Ξέρουμε ότι είναι κάπου σε ένα νοσοκομείο και ευχόμαστε να γίνει καλά. Τίποτα άλλο δεν ξέρουμε και από τη στιγμή που η ίδια δε θέλει να πει, νομίζω αυτό πρέπει να γίνει σεβαστό. Δεν ξέρω τίποτα παραπάνω ούτε για το Βουτσά, ούτε για τη Μάρθα και οι δύο είναι αγαπημένοι», είπε μεταξύ άλλων.

Μάρθα Καραγιάννη