Μέγκι Ντρίο: Ετοιμάζεται να κλέψει τις εντυπώσεις στο Παριζιάνικο Fashion Week!

Θα κλέψει την παράσταση!

Μέγκι Ντρίο: Ετοιμάζεται να κλέψει τις εντυπώσεις στο Παριζιάνικο Fashion Week!

Η Μέγκι Ντρίο, ετοιμάζεται να κλέψει τις εντυπώσεις στο Παριζιάνικο Fashion Week. Η ίδια θα βρεθεί εκεί για να περπατήσει για γνωστούς οίκους μόδας και σίγουρα θα ενθουσιάσει με την παρουσία της στις πασαρέλες.

H Meggi Ndrio, το πολυσυζητημένο κορίτσι του πρώτου GNTM, δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με τη δυναμικότητα και τις κινήσεις της στο χώρο της μόδας και του lifestyle. Μετά την είσοδο της στην τηλεόραση με τη εκπομπή

«Ευτυχείτε» στο κανάλι OPEN, σειρά έχει τώρα το εξωτερικό, καθώς πηγαίνει να κατακτήσει τα catwalks ενος εκ των τεσσάρων πιο διασήμων εβδομάδων μόδας του κόσμου.

Το Παριζιάνικο Fashion Week στρώνει το κόκκινο χαλί στη Meggi Ndrio για να περπατήσει στις υπερπολυτελές αίθουσες του ξενοδοχείου Ritz.

Για δύο ημέρες, το μοντέλο μας Meggi Ndrio, θα περπατήσει όχι σε ένα αλλά σε πολλά runways για λoγαριασμό γνωστών διεθνών οίκων μόδας.Πρόσφατα μάλιστα είχε μιλήσει και για το τι την οδήγησε στο να καταρρεύσει ψυχολογικά.

Την υπογραφή στην επιτυχία της Meggi φαίνεται να έχει βάλει ο manager της, Ρένος Τζουμερκιώτης και το Aris Moskov Cult Agency μέλος του Λονδρέζικου ομίλου VVV Group.

Μέγκι Ντρίο

Μέγκι Ντρίο: Λίγο πριν περπατήσει στο Παρίσι έκανε μια αποκάλυψη που άφησε τους πάντες "παγωτό"! "Με έλεγαν στον δρόμο..."

"Με έλεγαν στον δρόμο παλιοαλβανίδα και μου είχε τύχει να μου κάνουν ουστ!" Η Μέγκι Ντρίο, σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει από τον κόσμο! Η αποκάλυψη άφησε τους πάντες "παγωτό"!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο περιοδικό “TV Έθνος” και τη Φωφώ Μπόνιου, η ίδια μιλάει για τα πάντα!


Πιστεύετε ότι η κριτική που δεχθήκατε ήταν σκληρή;

Εγώ είχα την πιο σκληρή κριτική απ’ όλη την κοινωνία, ακόμα παιδεύομαι και απαντάω στον κόσμο. Έχω ζήσει πολλές προσβολές για το GNTM και πλέον απαγορεύω στον καθέναν να μιλά για την καταγωγή μου και για τα ελληνικά μου. Ό,τι λέω το κρίνουν με επιθετικό τρόπο. Με έλεγαν στον δρόμο παλιοαλβανίδα και μου είχε τύχει να μου κάνουν ουστ. Ακόμα και το γεγονός ότι είμαι σε ένα πάνελ το κράζουν και αυτό.


Σκεφτήκατε να τα παρατήσετε;

Εγώ ήμουν ήδη μοντέλο και δεν πήγα στο GNTM για να γίνω μοντέλο. Δούλευα και πριν. Μπήκα στο πρόγραμμα για έναν λόγο, για να ανεβάσω την ποιότητα της δουλειάς και να ανεβάσω το κασέ μου.

Είναι και ριάλιτι τελικά το GNTM;

Δεν μιλάμε για ριάλιτι μόδας, αλλά μόνο για ριάλιτι. Τo GNTM δεν μαθαίνει στα κορίτσια πράγματα για τη μόδα, δίνεται πολύ παραπάνω έμφαση στο ριάλιτι. Ριάλιτι πρώτα και μετά μόδα. Και αυτό φαίνεται και από τις δοκιμασίες.