Τα συγκλονιστικά λόγια του Κώστα Βουτσά για τον θάνατο: «Δεν του έχω καμία εκτίμηση, αρκεί να μην πεθάνω ταλαιπωρημένος»

Ανατριχιαστικό!

Τα συγκλονιστικά λόγια του Κώστα Βουτσά για τον θάνατο: «Δεν του έχω καμία εκτίμηση, αρκεί να μην πεθάνω ταλαιπωρημένος»

O Κώστας Βουτσάς είχε συγκλονίσει με τα λόγια που είχε πει για τον θάνατο, λέγοντας πως δεν του "έχει καμία εκτίμηση, αρκεί όμως να μην πεθάνει ταλαιπωρημένος". Τι άλλο είχε αναφέρει στην συνέντευξη του ο ηθοποιός;

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει πριν μερικά χρόνια στην εκπομπή “Τετ α Τετ” του Τάσου Τρύφωνος και είχε αναφερθεί στον θάνατο, λέγοντας πως δεν θα ήθελε να πεθάνει ταλαιπωρημένος.

«Δεν ασχολούμαι με το θάνατο. Αν είναι να έρθει, ας έρθει, αλλιώς να προσπεράσει. Δεν του έχω καμία εκτίμηση, έχουμε τσακωθεί με το Χάρο. Αρκεί να μην πεθάνω ταλαιπωρημένος, να πεθάνω… παπ παπ και να τελειώσω», δήλωνε πριν λίγα χρόνια ο Κώστας Βουτσάς.

Στην ίδια συνέντευξη είχε αναφερθεί και στις δουλειές που είχε κάνει μικρός για να βγάλει το μεροκάματό του: «Εγώ πούλαγα τσιγάρα μικρός με το κασελάκι, έκανα πολλές δουλειές, ήμουν αβανταδόρος σε παπατζή».Μιας και μιλάμε για τον Κώστα Βουτσά δείτε και το συγκλονιστικό αντίο του Άνθιμου Ανανιάδη

Κώστας Βουτσάς: Που και πότε θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού;

Ανείπωτη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο για τον Κώστα Βουτσά και όχι μόνο. Που και πότε θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού που λατρεύτηκε από όλους; Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες;

Η ταφή του Κώστα Βουτσά θα γίνει στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών με την παραχώρηση τιμής ένεκεν, τάφου σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την τεράστια προσφορά του στην Τέχνη και τον Πολιτισμό από το δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Η κηδεία αναμένεται να ανακοινωθεί από την οικογένεια τις επόμενες ώρες. Ο δήμαρχος Αθηναίων έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook, "Μας έδωσες τόσο χαμόγελο και τόσες στιγμές, που μόνο με βαθιά ευγνωμοσύνη σου ταιριάζει να σε αποχαιρετήσουμε. Σ´ευχαριστούμε για τη σφραγίδα που έβαλες στις ζωές όλων μας, για το κομμάτι ιστορίας που έγραψες και την αισιοδοξία που μας μοίραζες απλόχερα μέχρι το τέλος. Σε αυτήν την παράστασή σου, υποκλινόμαστε εμείς. Καλό σου ταξίδι…". Δείτε επίσης τα τελευταία του λόγια, όπως τα αποκάλυψε η Αλίκη Κατσαβού! "Λυγίζουν" τα όσα της είπε.