MasterChef Highlights: Η αποκάλυψη των παικτών και η εμφάνιση - έκπληξη των κριτών!

Όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef Highlights: Η αποκάλυψη των παικτών και η εμφάνιση - έκπληξη των κριτών!

Το χθεσινό επεισόδιο (26/2) του MasterChef τα είχε όλα και εμείς σας τα συγκεντρώσαμε, για να μην χάσετε τίποτα από το ριάλιτι μαγειρικής! Οι κριτές έκαναν μια εμφάνιση - έκπληξη, ενώ μια απίστευτη αποκάλυψη ήρθε και από τους παίκτες! Διαβάστε και θα καταλάβετε.

Οι κριτές απέδειξαν για ακόμα μια φορά ότι έχουν χιούμορ, ενώ και κάποιοι παίκτες μας ξάφνιασαν χθες στο MasterChef αποκαλύπτοντας ότι πριν την μαγειρική ασχολούνταν με το... καράτε! Δείτε τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το ριάλιτι μαγειτρικής του Star.

Δεν πάει ο νους σας - Έτσι εμφανίστηκαν οι κριτές του MasterChef!

Δεν πάει το μυαλό σας πως εμφανίστηκαν οι κριτές στο γύρισμα για το χθεσινό επεισόδιο που βλέπουμε στο MasterChef. Οι ίδιοι απέδειξαν πως έχουν χιούμορ για ακόμη μια φορά και έκαναν την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.

Στον χώρο του Golf της Γλυφάδας βρέθηκαν οι παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής για την δοκιμασία που έχουν στο αποψινό επεισόδιο.Οι κριτές διάλεξαν να κάνουν εντυπωσιακή είσοδο, οδηγώντας ένα golf cart κάνοντας κέφι όπως πάντα.

«Από βέσπα ξέρεις»; είπε αστειευόμενος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.Οι παίκτες δεν περίμεναν να τους δούνε έτσι και ξέσπασαν σε γέλια.

Οι κριτές έδειξαν για ακόμη μια φορά πως έχουν χιούμορ και ξέρουν να διασκεδάζουν σίγουρα τον τηλεοπτικό κοινό

Δείτε το βίντεο:

Μιας και μιλάμε για το MasterChef δείτε και τις αποκαλύψεις για το φαβορί στον τελικό

Μας αιφνιδίασαν παίκτες του MasterChef - Ήταν στην Εθνική καράτε!

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκαναν χθες στο MasterChef καθώς δυο από τους παίκτες ήταν μέλη της εθνικής ομάδας καράτε. Ποιοι είναι αυτοί που στο παρελθόν ασχολούνταν με τον αθλητισμό και όχι με την μαγειρική;

Η εξωτερική ομαδική δοκιμασία βρήκε τους 20, μετά την αποχώρηση του Θεοχάρη Βιγλάκη, στον καταπράσινο χώρο του Γκολφ της Γλυφάδας. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε ομάδες. Η μία είχε το μπλε χρώμα και η άλλη το κόκκινο.

Σε κάποιους άρεσε πολύ περισσότερο το που βρέθηκαν στη μπλε ομάδα καθώς ήταν μέλη της εθνικής ομάδας καράτε.

Ο πρώτος που έκανε την αποκάλυψη ήταν ο Γιώργος Λασκαρίδης ο οποίος είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που φοράω την μπλε ποδιά. Το μπλε γενικότερα είναι ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα.

Έχω υπάρξει και μέλος της Εθνικής ομάδας στο καράτε και επίσης τονίζει και τα μάτια μου» Λίγο μετά και η Μαρία αποκάλυψε πώς ήταν και αυτή μέλος της Εθνικής ομάδας.