Κώστας Βουτσάς: Τι ώρα θα γίνει το λαϊκό προσκύνημα;

Τι ανακοινώθηκε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κώστας Βουτσάς: Τι ώρα θα γίνει το λαϊκό προσκύνημα;

Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Βουτσά πλησιάζει. Τι ώρα ωστόσο θα γίνει το λαϊκό προσκύνημα και πότε; Ο καλλιτεχνικός χώρος και όχι μόνο έχει πέσει σε βαθύ πένθος έπειτα από την είδηση του θανάτου του.

Την Πέμπτη 27/02 η σορός του αιώνιου έφηβου του ελληνικού κινηματογράφου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών από τις 09:30 το πρωί μέχρι τις 19:30 το απόγευμα, στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών.

Την Παρασκευή, στις 9 το πρωί, η σορός θα τοποθετηθεί στη Μητρόπολη Αθηνών για την οικογένεια, μέχρι τις 11, ενώ, όσοι το επιθυμούν, θα μπορούν επίσης εκείνο το διάστημα και μέχρι να κλείσουν οι θύρες για τους οικείους του, να αποχαιρετήσουν τον μεγάλο ηθοποιό.

Αμέσως μετά, θα ξεκινήσει η νεκρώσιμη ακολουθία, ενώ θα ακολουθήσουν οι επικήδειοι. Κατόπιν, με πομπή η σορός θα μεταφερθεί από τη Μητρόπολη στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών για το τελευταίο «αντίο».

Μπαμπάς Μητρόπολη Αθηνών Πέμπτη 27/2/2020 Λαϊκό προσκύνημα 9πμ με 7:30μμ Παρασκευή 28/2/2020 9πμ για την...

Posted by Theodora Voutsa on Wednesday, February 26, 2020

Δείτε εδώ τα συγκλονιστικά λόγια του Κώστα Βουτσά για τον θάνατο, «Δεν του έχω καμία εκτίμηση, αρκεί να μην πεθάνω ταλαιπωρημένος». Θα ανατριχιάσετε με τα λόγια του.

Μετά τα νέα για το λαϊκό προσκύνημα δείτε την ανατριχιαστική ανάρτηση του Άνθιμου Ανανιάδη για τον Κώστα Βουτσά «Ευχαριστώ το Θεό που σε έφερε στο δρόμο μου»

Ανατρίχιασε ο Άνθιμος Ανανιάδης με την ανάρτηση του για τον Κώστα Βουτσά λέγοντας πως "ευχαριστεί τον Θεό που τον έφερε στον δρόμο του", άλλωστε ο δεύτερος είχε υιοθετήσει τον ηθοποιό και τον μεγάλωσε σαν να είναι δικό του παιδί.

Μετά την είδηση του θανάτου του Κώστα Βουτσά, πολλοί ήταν αυτοί, διάσημοι και μη που ανάρτησαν φωτογραφίες και μηνύματα στα social media.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Άνθιμος Ανανιάδης, ο οποίος ράγισε καρδιές με την ανάρτηση που έκανε για τον σπουδαίο ηθοποιό.

«Ευχαριστώ το Θεό που σε έφερε στο δρόμο μου» έγραψε και ανέβασε ένα πολύ συγκινητικό βίντεο με τους δυο τους στον προσωπικό του λογαριασμό. Μιας και μιλάμε για τον Κώτσα Βουτσά δείτε και την τελευταία ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού μαζί του

Δείτε το βίντεο: