Η Μελίνα Ασλανίδου έτρωγε σαλάτα - Έμεινε «κάγκελο» με αυτό που βρήκε πάνω

Τι... περπατούσε μέσα;

Αρθρογράφος: Λίλη Αγγελοπούλου
Λίλη Αγγελοπούλου
Youweekly Editor
Η Μελίνα Ασλανίδου έτρωγε σαλάτα - Έμεινε «κάγκελο» με αυτό που βρήκε πάνω

Εκεί που η Μελίνα Ασλανίδου έτρωγε σαλάτα έμεινε ξεκάθαρα «κάγκελο» με αυτό που βρήκε πάνω! Ένα μαρουλόφυλλο ήταν η αιτία για viral post της στο Instagram, αφού τα σχόλια πήραν φωτιά με την εν λόγω φωτογραφία που ανάρτησε όλο χιούμορ.

Η τραγουδίστρια, έκοψε την σαλάτα της αμέριμνη και ξαφνικά εντόπισε έναν «φίλο» να κόβει βόλτες πάνω στο μαρούλι της. Η ίδια το αντιμετώπισε πολύ χαλαρά και μάλιστα στην ανάρτηση έγραψε «Βρε καλώς την πέρδικα».... Εμείς φυσικά σκάσαμε στα γέλια και δεν θα μπορούσαμε να μην αναπαράγουμε το θέμα.

Όσο για το τι βρήκε η Μελίνα Ασλανίδου στη σαλάτα της; Ένα κατά τα άλλα πολύ γλυκό σαλιγκαράκι, το οποίο σίγουρα σε οποιαδήποτε άλλη celebrity θα είχε σπείρει τον τρόμο! Ωστόσο, η ίδια το αντιμετώπισε με περίσσια ψυχραιμία και μπράβο της! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Μελίνα Ασλανίδου σαλάτα

Δείτε και μια ακόμα ανάρτησή της που είχε προκαλέσει εντύπωση - Για ποιον είχε πει «Από τον κόσμο των γρίφων, φεύγω ήσυχη»

Γιατί μπορείς να βρεις σαλιγκάρι στη σαλάτα σου όπως η Μελίνα Ασλανίδου - Να τι πρέπει να κάνεις

Τα σαλιγκάρια (ή αλλιώς κοχλιοί) και οι γυμνοσάλιαγκες γίνονται πολλές φορές ο εφιάλτης των επίδοξων κηπουρών.Τρέφονται κυρίως τη νύχτα και κατά τη διάρκεια της ημέρας που κρύβονται από τον ήλιο, παρατηρούμε τα ‘ίχνη’ που έχουν αφήσει πίσω τους στα φυτά μας (τρύπες) και τη χαρακτηριστική βλεννώδη ουσία (συνήθως μια ασημί γραμμή). Είναι πιο ενεργά τις μέρες με συννεφιά ή ομίχλη. Τις ηλιόλουστες μέρες επιδιώκουν κρυψώνες από τη θερμότητα και το έντονο φως. Σε περιοχές με ήπιους χειμώνες, όπως οι νότιες παράκτιες περιοχές, μπορούν να είναι δραστήρια όλο το χρόνο.

Μήπως παρατηρείτε φαγωμένα νεαρά φύλλα, τρυφερούς καρπούς ή και βλαστούς μετά τη βροχή όπως δείχνει η σχετική εικόνα; Τότε, ίσως έχουν επισκεφθεί και εσάς!