Το συγκινητικό "αντίο" του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του "The 2night show" στον Κώστα Βουτσά

Το αφιέρωμα που τους έκανε μα δακρύσουν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το συγκινητικό

Το "αντίο" του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του "The 2night show" στον Κώστα Βουτσά ήταν από εκείνες τις στιγμές, που συγκίνησαν τόσο τηλεθεατές όσο και άτομα στο πλατό. Στην έναρξη της εκπομπής του, ο παρουσιαστής θέλησε να πει και εκείνος λίγα λόγια για τον μεγάλο ηθοποιό που έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Μεγάλη θλίψη επικρατεί από χθες σε όλο τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο, καθώς ένας - ένας, στέλνει τα δικά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά. Ανάμεσα σε αυτούς φυσικά και θα ήταν και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που μιας και είχε εκπομπή σκέφτηκε έναν διαφορετικό τρόπο για να χαιρετήσει τον αιώνιο έφηβο του κινηματογράφου.

Χαρακτηριστικά ξεκίνησε την εκπομπή του ανοίγοντας το πλάνο με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του ηθοποιού, γράφοντας στην λεζάντα, "Καλό ταξίδι Κώστα Βουτσά… Σε ευχαριστούμε για τις στιγμές που μας χάρισες". Δείτε επίσης την πρώην σύζυγό του που δεν άντεξε και λύγισε, "Θα τον αγαπάμε πάντα γιατί είναι ο γλυκός μας".

Μετά το συγκινητικό αντίο του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του The 2night show, δείτε τι ώρα θα γίνει το λαϊκό προσκύνημα του Κώστα Βουτσά

Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Βουτσά πλησιάζει. Τι ώρα ωστόσο θα γίνει το λαϊκό προσκύνημα και πότε; Ο καλλιτεχνικός χώρος και όχι μόνο έχει πέσει σε βαθύ πένθος έπειτα από την είδηση του θανάτου του.

Την Παρασκευή, στις 9 το πρωί, η σορός θα τοποθετηθεί στη Μητρόπολη Αθηνών για την οικογένεια, μέχρι τις 11, ενώ, όσοι το επιθυμούν, θα μπορούν επίσης εκείνο το διάστημα και μέχρι να κλείσουν οι θύρες για τους οικείους του, να αποχαιρετήσουν τον μεγάλο ηθοποιό.

Την Πέμπτη 27/02, ωστόσο, η σορός του αιώνιου έφηβου του ελληνικού κινηματογράφου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών από τις 09:30 το πρωί μέχρι τις 19:30 το απόγευμα, στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών.

Μπαμπάς Μητρόπολη Αθηνών Πέμπτη 27/2/2020 Λαϊκό προσκύνημα 9πμ με 7:30μμ Παρασκευή 28/2/2020 9πμ για την...

Posted by Theodora Voutsa on Wednesday, February 26, 2020

Δείτε εδώ τα συγκλονιστικά λόγια του Κώστα Βουτσά για τον θάνατο, «Δεν του έχω καμία εκτίμηση, αρκεί να μην πεθάνω ταλαιπωρημένος». Θα ανατριχιάσετε με τα λόγια του.