Σπαρακτικά τα λόγια της αδερφής του Κώστα Βουτσά - "Αγαπούσε όλο τον κόσμο"

"Λύγισε" on camera

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπαρακτικά τα λόγια της αδερφής του Κώστα Βουτσά -

"Αγαπούσε όλο τον κόσμο. Ήταν χαρούμενος, πάντοτε μας χάριζε το γέλιο. Ήταν κοντά μας πάντα". Σπαρακτικά ήταν τα λόγια της αδερφής του Κώστα Βουτσά, που ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον θάνατό του.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, η ίδια με βουρκωμένα μάτια αποκάλυψε τα πάντα για την τελευταία της συνάντηση μαζί με τον αγαπημένο ηθοποιό.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Την περασμένη Παρασκευή πήγα και τον είδα, είχε πάρα πολύ καλή επαφή, αλλά δεν μιλούσε γιατί του είχαν κάνει την τραχειοστομία. Αλλά με κοίταζε καλά καλά και το βλέμμα του αυτό το ξέρω εγώ, ήταν βλέμμα αγάπης γιατί με έβλεπε λυπημένη.

Δεν παραπονέθηκε ποτέ ο Κώστας και δεν παραπονιόταν ποτέ. Ήταν χρόνια που είχε το πρόβλημα με τους πνεύμονες και την καρδιά του, αλλά δεν παραπονιόταν. Ήταν χαρούμενος, πάντοτε μας χάριζε το γέλιο. Ήταν κοντά μας πάντα. Σε όλους. Λάτρευε την οικογένειά του. Αγαπούσε όλο τον κόσμο.

Είμαι πολύ περήφανη που είχαν τον Κώστα αδελφό. Και να σας πω και κάτι άλλο που έχω συγκινηθεί σήμερα πάρα πολύ, θα γίνει αύριο λαϊκό προσκύνημα για τον Κώστα. Που να φαντάζονταν η μανούλα μου και ο πατέρας μου όταν ήρθαν από την Πόλη με πέντε πράγματα, ότι ένα παιδί τους θα τους τιμούσε τόσο πολύ. Θα τους τιμούσε. Γιατί αυτό είναι τιμή για την οικογένειά μου ότι αύριο θα γίνει λαϊκό προσκύνημα». Δείτε επίσης την πρώην σύζυγό του που δεν άντεξε και λύγισε, "Θα τον αγαπάμε πάντα γιατί είναι ο γλυκός μας".

Μετά τα λόγια της αδερφής του Κώστα Βουτσά, δείτε τι ώρα θα γίνει το λαϊκό προσκύνημα του ηθοποιού

Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Βουτσά πλησιάζει. Τι ώρα ωστόσο θα γίνει το λαϊκό προσκύνημα και πότε; Ο καλλιτεχνικός χώρος και όχι μόνο έχει πέσει σε βαθύ πένθος έπειτα από την είδηση του θανάτου του.

Την Πέμπτη 27/02, ωστόσο, η σορός του αιώνιου έφηβου του ελληνικού κινηματογράφου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών από τις 09:30 το πρωί μέχρι τις 19:30 το απόγευμα, στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών.

Μπαμπάς Μητρόπολη Αθηνών Πέμπτη 27/2/2020 Λαϊκό προσκύνημα 9πμ με 7:30μμ Παρασκευή 28/2/2020 9πμ για την...

Posted by Theodora Voutsa on Wednesday, February 26, 2020

Δείτε εδώ τα συγκλονιστικά λόγια του Κώστα Βουτσά για τον θάνατο, «Δεν του έχω καμία εκτίμηση, αρκεί να μην πεθάνω ταλαιπωρημένος». Θα ανατριχιάσετε με τα λόγια του.