Λιγότερη Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ - Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι σήμερα

Ραγδαίες εξελίξεις

Λιγότερη Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ - Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι σήμερα

Λιγότερη Τατιάνα Στεφανίδου θα προβάλλεται στον ΣΚΑΙ και ό,τι ξέρατε μέχρι σήμερα ξεχάστε το! Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και σας τις έχουμε όλες αναλυτικά. Όπως δείχνουν τα πράγματα, τελικά η παρουσιάστρια δεν θα κάνει εκπομπή από τον σταθμό Σάββατο και Κυριακή.

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στους ΚούΚου η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “Μαζί σου” θα προβάλλεται πλέον μία μέρα την εβδομάδα. Μάλιστα πέρσι η εκπομπή της παρουσιάστριας προβαλλόταν σε καθημερινή βάση, αλλά την φετινή σεζόν ξεκίνησαν οι αλλαγές.

Η πιο πρόσφατη λοιπόν, από το κανάλι του Φαλήρου,θέλει την Τατιάνα Στεφανίδου θα καλωσορίζει τους τηλεθεατές μόνο το Σάββατο, αφού την Κυριακή το απόγευμα θα μετακομίσει το Gala του “My style rocks”.

Ο λόγος της μετακόμισης αυτής του Gala οφείλεται στον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει στην prime time ζώνη την Παρασκευή το βράδυ και στα χαμηλά νούμερα που σημειώνει το παιχνίδι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του. Διαβάστε εδώ αναλυτικά τι νούμερα έκανε το περασμένο Gala και θα μείνετε άφωνοι

Τι είχε αποφασίσει σχετικά με την Τατιάνα Στεφανίδου νωρίτερα ο ΣΚΑΙ

Νέα απόφαση για την Τατιάνα Στεφανίδου δρομολογήθηκε στον ΣΚΑΙ και σας έχουμε όλο το ρεπορτάζ! Το Vanda's blog στις επάλξεις και σήμερα και διαβάστε τι θα συμβεί! Δεν έχει γραφτεί πουθενά ακόμα. Κίνηση ματ για να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης...

Το Μαζί σου όσο και αν το πίστεψαν στον σταθμό, δυστυχώς δεν φέρνει τα απαιτούμενα νούμερα τηλεθέασης. Η Τατιάνα Στεφανίδου σαν άψογη επαγγελματίας, προσπαθεί με νύχια και με δόντια για την εκπομπή της και μάλιστα δεν είναι λίγες οι μέρες που φεύγει πολύ αργά από το γραφείο της στον ΣΚΑΙ.

Ωστόσο, το κοινό δεν ανταποκρίνεται και έτσι στο κανάλι αποφάσισαν να πάρουν κάποια μέτρα, ανάμεσα σε αυτά είναι και μια μεγάλη αλλαγή. Είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε την κοπέλα που αποχωρεί από το My Style Rocks στο Gala, να πηγαίνει στην Τατιάνα το Σάββατο το μεσημέρι, και να κάνει στο Μαζί σου την πρώτη της συνέντευξη. Σήμερα όμως, όπως σας γράψαμε και χτες δεν θα δούμε στην εκπομπή την Κατερίνα Διδασκάλου από τις Άγριες Μέλισσες!

Η καλεσμένη από το Gala του My Style Rocks ενδέχεται να πηγαίνει πλέον κάθε Κυριακή και όχι κάθε Σάββατο, ώστε να παρατείνεται κάπως η αγωνία του κοινού και έτσι να έχει πιο ανεβασμένα νούμερα η Τατιάνα. Αυτό το μέτρο αναμένεται να ληφθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σήμερα, όμως πληροφορίες του Vanda's blog αναφέρουν πως όλα είναι πιθανό να καταρριφθούν και τελικά να δούμε και την κοπέλα που έφυγε από το Gala μαζί με την... Μυρσίνη! Η απόφαση από τον ΣΚΑΙ θα ληφθεί μέσα στην ημέρα και η Τατιάνα διατηρεί την ψυχραιμία της. Για ό,τι νεότερο, θα επανέλθω!